BOULE, BAR & RESTAURANG

Välkommen till Boulebar Drottningtorget mitt i Malmö.

Boulebar Drottningtorget ligger i ett gammalt ridhus från 1800-talet. Här finns det gott om höjd för sköna plomberingskast. Du kan välja om du vill spela utom- eller inomhus. Vad du än känner för, kan vi utlova en okrystad fransk atmosfär med stadsparkscharm.

Så samla gänget för en boulematch och middag i en parkmiljö mitt i Malmö, sen får ni kalla det after-work, brunch, svensexa, företagsevent eller precis vad ni vill. Det viktigaste är att ni umgås och har kul. Tillsammans.
Välkomna.

Vårt mest populära Mat- & spelpaket

Middag, spel & bouleguide: 565 kr/pers

Boule Grand innehåller 90 minuters boulespel med bouleguide samt en härligt fransk middag att dela på. Vårt populäraste paket som om möjligt blir ännu bättre med fördrink, delikatessbricka vid bana och ett dessertpaket som avslutning.

Delikatessbricka, spel & guide: 295 kr/pers

Med Boule Petit-paketet får ni 90-minuters speltid med bouleguide samt delikatessbrickor vid kanten att dela på. Klockrent energitillskott under intensiva matcher.

Världens mest sociala aktivitet: 250 kr/pers

Ett bouleevent är det ultimata sättet att uppleva grusets magi. Samla kompisarna och utmana varandra på en rolig turnering.

Brunchbuffé med 90 min grustid: 350 kr/person

Vi dukar upp vår Boulebrunch varje lör - sön 10.00 - 15.00, ett gott helghäng i sällskap med goda vänner, franska delikatesser och inbjudande grusbanor. Det är bara att ta en rejäl bit Brie, lite grillad kyckling och sen göra sig redo för spel med en nygräddad våffla.

Aktuellt på Drottningtorget

 • Boulebar_MatVaren2016_Soupe_4U7A2434_Detail_WEBsize
  Ny meny 1 maj

  Kocken fick nog. Nya tider. Vårkänslor och allt det där ni vet. Från 1 maj har vi en ny meny uppdaterad med säsongens råvaror. Både nya à la carte-rätter och nytt middagspaket

  13 April, 2016
 • Sommarfest
  Le Sommarfest

  En sommarfest på Boulebar är som en minisemester till en sydfransk stadspark. Slå oss en signal eller läs mer här!

  11 April, 2016
 • Boulebar_MatVaren2016_PoissonAuFour_4U7A2555_WEBsize
  Le Boulelunch

  Le Boulelunch  – 125 kr. Varje fredag med start 6 maj släpper vi lös vår kock för att ta fram en lunch som för tankarna långt ifrån frysta fiskpinnar och pulvermos. Vi

  1 April, 2016
 • Processed with VSCOcam with a6 preset
  Duellen – nytt boulespel

  Vi har uppfunnit ett nytt boulespel. En riktigt spännande bouleturnering som går ut på att man delar upp gruppen i två separata lag som tränar och sedan möter varandra i en duell.

  20 March, 2016
 • glittersko
  Sunday Game Day

  Söndagar innebär bouleturneringar och våffelrace Javisst, varje söndag från kl 16.00 anordnar vi en rolig turneringar som passar hela familjen. Dessutom ingår så mycket våfflor ni orkar äta. Allt för

  9 January, 2016
 • Bouleborgarmärken
  Bouleborgarmärken

  Som simborgarmärken fast på grus och utan kallsupar Hos oss kan du träna och ta märken. Vi har fyra olika märken som passar för såväl den grustrevande nybörjaren som för

  7 December, 2015

Får vi plats?

Skicka en bokningsförfrågan med formuläret nedan så ringer vi tillbaka och hjälper dig att ta fram ett erbjudande som passar er.

Om du inte känner dig så värst digital går det alltid bra att ringa.

Telefon 040- 622 23 43

Hitta hit

Du hittar Boulebar Drottningtorget på adressen: Drottningtorget 8, typ mitt i Malmö.

Vi har öppet

Mån – Tors 15 – 23
Fre 11 – 01
Lör 10 – 01
Sön 10 – 20

För bokning eller frågor

040-622 23 43
Maila oss

Event

Se vår facebook