En perfekt start på en ledig dag

En brunch på Boulebar är en magisk helgkombination av god mat och sällskapligt spel. Uppskattat av hela familjen.
Första speltiden är kl 10 och brunchen dukas upp kl 11.
Barn 6-15 år 95 kr.

90 minuters boulespel & brunch: 350 kr/pers
Endast brunch: 250 kr/pers

Varje lördag och söndag dukar vi fram vår populära brunch som är speciellt ihopsatt för att göra dig till en bättre boulare. Så unna dig ett glas bubbel, ät en bit brie och en knäckigt karamelliserad crème brûlée. Magiskt gott.

Vi vågar faktiskt påstå att det inte finns något bättre sätt att starta en ledig dag som med en kombination av fransk sport och mat. Och det bästa är att det inte spelar någon roll om du bor i Stockholm, Malmö eller Göteborg, vår brunch är lika bra oavsett.

Vår brunch som PDF

Några tips före, under och efter.

Boule Salut
Välkomstdrink Boulebar
Välkomstdrink: 95 kr/pers

En Cremant de Bourgogne som välkomstdrink är en trevlig start på er brunch. Sen sägs det också att bubblet kan ha en viss lugnande effekt på boulenerverna. Men det vet vi inget om.

Brunchevent: 100 kr/pers

På helgförmiddagarna erbjuder vi specialpris på spel med instruktörer. Ett perfekt tillfälle att vässa tekniken och kasten. Eller kanske samla gänget, spela en turnering & äta en brunch.

Huîtres Ostron
Ostron Boulebar
Ostron - 30 kr/styck

Att äta ostron känns sådär lagom lyxigt och franskt. Beställ in några och svälj ner med lite bubbel. Sen är ni redo att anta vilka utmaningar som helst på gruset.

Skicka en bokningsförfrågan

Passa på att boka in en härlig brunch med franska delikatesser och ännu franskare aktivitet. Le Brunch på Boulebar är verkligen en perfekt start en ledig dag.

Om ni hellre vill ringa till oss så går det såklart lika bra. Vi har alltid folk som svarar på våra Boulebarer i Stockholm, Göteborg och Malmö.

010-162 92 00

Boulevarianter som passar utmärkt ihop med Le Brunch

Vi älskar både boule & brunch och vill såklart att ni ska få ut så mycket som möjligt av ert besök. Därför har vi tagit fram olika bouleaktiviteter som gör att vår brunch blir ännu bättre.
15666296095_c121e6faff_k

Turnering

Ett klassiskt franskt event är bouleturneringen som innefattar ett roligt kvalspel, ett engagerande slutspel, och en fängslande final. Hela turneringen och dess aktiviteter avslutas med en prisceremoni med medaljer. Succé - speciellt ihop med brunch.

10854252_968088066565386_2283050423649501119_o

Duellen

En riktigt rolig bouleturnering som går ut på att man delar upp sällskapet i två separat lag som tränar och sedan möter varandra i en spännande gruppduell. Föreställ er ett event som liknar en robinsontävling fast med boule och utan utröstningar. Perfekt för större sällskap som gillar utmaningar.

24324887254_ae0c92b9fc_k

Bouleborgarmärken

Om ni efter en mumsig brunch är sugna på ett event som utvecklar boulespelet ska ni sikta in er på våra Bouleborgarmärken. Som ni kanske förstår fungerar det ungefär som simborgarmärken fast på grus. Frågan är vem som klarar av utmaningarna och alla grusiga aktiviteter bäst.

LeTancaGbg

Speedboule

Ibland behövs det lite tjuvträning för att komma i form inför boulespelet. Då rekommenderar vi Speedboule, en gratis snabbversion av Boule Petanque, som spelas varje fredag och lördag 21.00 - 01.00. Så se till att få lite grustid innan du besöker Le Brunch. Bonne Chance.

Snygga fusk

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom vår brunch är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska fusk.
trick-shoe
Skotricket

Ta med två olika storlekar på samma skomodell till Le Brunch. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus.

trick-clap
Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världsklass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt till boulespel efter brunch!

trick-elastic
Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. Mät snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.