En perfekt start på en ledig dag

En brunch på Boulebar är en magisk helgkombination av god mat och sällskapligt spel.
Uppskattat av hela familjen. Barn 5-15 år 95 kr.

90 minuters boulespel & brunch: 350 kr/pers
Endast brunch: 250 kr/pers

Varje lördag och söndag dukar vi fram vår populära brunch som är speciellt ihopsatt för att göra dig till en bättre boulare. Så unna dig ett glas bubbel, ät en bit brie och en knäckigt karamelliserad crème brûlée. Magiskt gott.

Vi vågar faktiskt påstå att det inte finns något bättre sätt att starta en ledig dag som med en kombination av fransk sport och mat. Och det bästa är att det inte spelar någon roll om du bor i Stockholm, Malmö eller Göteborg, vår brunch är lika bra oavsett.

Vår brunch som PDF

Några tips före, under och efter.

Boule Salut
Välkomstdrink Boulebar
Välkomstdrink: 95 kr/pers

En Cremant de Bourgogne som välkomstdrink är en trevlig start på er brunch. Sen sägs det också att bubblet kan ha en viss lugnande effekt på boulenerverna. Men det vet vi inget om.

Instruktör: 100 kr/pers

På helgförmiddagarna erbjuder vi specialpris på spel med instruktörer. Ett perfekt tillfälle att vässa tekniken och kasten. Eller kanske samla gänget, spela en turnering & äta en brunch.

Huîtres Ostron
Ostron Boulebar
Ostron - 30 kr/styck

Att äta ostron känns sådär lagom lyxigt och franskt. Beställ in några och svälj ner med lite bubbel. Sen är ni redo att anta vilka utmaningar som helst på gruset.

Skicka en bokningsförfrågan

Passa på att boka in en härlig brunch med franska delikatesser och ännu franskare aktivitet. Le Brunch på Boulebar är verkligen en perfekt start på din lediga dag.

Om ni hellre vill ringa oss så går det såklart lika bra.

0771-181007