SUMMER PETANQUE CALENDER

NYFIKEN PÅ CARTE DE SOLEIL?

Att tävla på oblodigt allvar är det roligaste och nervigaste vi vet. Därför har vi ordnat spännande bouletävlingar varje dag hela sommaren på alla Boulebarer! Ingen är för gammal, cool, bra eller dålig för att ställa upp. 

MÅNDAG-FREDAG KL 21: KA-POW!
KA-POW! är en actionfylld skyttetävling som garanterat lockar fram tävlingsinstinkten hos deltagarna. Varje kväll koras en vinnare som går hem med värdebevis, guldmedalj och en skaplig bedrift att skryta om. För en rättvis skyttetävling så säger KA-POW-reglerna att bouleproffs måste träffa “right on the iron”. Alla är välkomna och det är bara att droppa in. Måndag-fredag kl 21.00 kör vi.


VARJE FREDAG & LÖRDAG:  CUP LE NEUF 
Sommarens roligaste trubbelturnering
Prick klockan 21.00  spelar vi en trubbelturnering på oblodigt allvar. Hela sommaren! Vägen mot mästartiteln består av minst tre matcher. Det mest nervkittlande viset att spendera en sommarkväll på. Efter beachen, innan nattklubben och eller kvällsbadet.  Såhär går det till: Cup le neuf är en trubbelturnering ( 2-3 personer per lag). Anmälan görs på plats till våra Bouleguider & det kostar 100 kr per lag.  Fina priser utlovas till vinnaren! 

SÖNDAGAR HELA SOMMAREN: SUNDAY CUP 
Ett sant söndagsnöje hela sommaren. Ingen är för gammal, cool eller dålig för att ställa upp. Ta vännen, grannen, badvakten eller kattvakten under armen. Allt är ordnat, det är bara att komma. Våra bouleguider är redo med sina bästa bouletips. Såhär går det till:  Sunday Cup är en trubbelturnering (2-3 personer per lag) varje söndag kl 15-18.  Det krävs ingen föranmälan, bara droppa in innan kl 15.Det kostar 100 kr per lag. God stämning, skratt och priser till vinnarna utlovas.  

Vi ses på gruset!