Öppettider jul och nyår

Niclas Ryhnell, Kock, idéspruta, produktutvecklare, inspiratör
Niclas är klassiskt skolad men med det franska köket närmast hjärtat. 
Med en kombination av rustik och elegans håller han varsamt på det 
traditionella men är inte rädd för att twista till det genom att utveckla och förnya.
Snabbfakta om Niclas:
Flerfaldig finalist i årets kock
Författare till flertalet kokböcker
Erfarenhet av några av Sveriges bästa krogar
Hur är det att jobba på Boulebar Niclas?
Ja, på Boulebar är det lätt att trivas! Man har liksom det bästa av världar. 
Det är avslappnat men ändå med stil och klass.
Fransk mat i unik miljö. Event, barhäng, à la carte, avsmakningsmenyer, 
court food och boule såklart. Det viktigaste av allt är att vi har KUL på 
jobbet, allt blir så mycket godare då!
Jag älskar ju hela den här franska romantiska atmosfären Boulebar 
erbjuder, med maten, musiken och sätter som gästerna är när de är hos oss.
Vill du också jobba med Niclas och 150 av våra andra glädjespridare? skicka ett kort CV och lite om dig själv till [email protected]