Dagsfest på Slottsgatans innergård

Vi på Boulebar älskar sommaren. Kom & fira den med oss på Slottsgatans grönskande innergård. Det blir en dagsfest fylld med fri boule, mat, musik, bar och bäst av allt. En svalkande badtunna. Oui! Ta med dig grannen, badvakten, kattvakten, mormor, vännen eller tinderdejten så ses vi. Såklart fri entré. Och glöm för allt i världen inte solfjädern, stråhatten och badbyxor! Det kommer att bli varmt. 

MUSIK
Slottsgatans favorit-djs står bakom spelarna denna dag. De som under året skapat bästa semesterkänsla och skönast sväng. Dessutom får vi finbesök av Parham som kommer att göra ett exklusivt DJ-set på Slottsgatan. 

MAT
Vår sydfranska brunch serveras fram till kl 15 och hela dagen finns bistroklassiker att beställa från menyn. 

BAR 
Vår barmästare Mattias skakar somriga cocktails som om det inte fanns en morgondag. Och som alltid finns det fransk cider, syrlig veteöl, crémant och annat svalkande att få i glaset. 

BOULE
Fritt Drop-in spel hela dagen. Våra guider finns på plats och lär ut de snyggaste fusken, de högsta kasten och allt om den ädla sporten Boule Petanque. 

Lördag 16/6 kl 13-18 & sen fortsätter vi med ett härligt kvällshäng till tonerna av DJ Natalie Frisén fram till 01. Pssst, om det regnar är vi inomhus. Bra va! Kom som den du är ♥

 

BIENVENUE!