Med sommaren kommer flera nya spännande bouleturneringar som absolut inte får missas - fyllda med action, glädje och gemenskap.

KA-POW! AVEC JANOT - VARJE KVÄLL KL. 22.00
KA-POW! Avec Janot är en skyttetävling som händer varje kväll, hela sommaren (maj - augusti) med spelstart kl. 22.00. Drop-in-turnering där alla är välkomna att delta. Boulebars skyttetävlingar är galna & högljudda och lockar fram tävlingsinstinkten hos de deltagande, så sommarkvällarna på Boulebar kommer att bli actionfyllda. Varje kväll koras en vinnare som går hem med värdebvis, guldmedalj och en lott till vinnardragningen den 1a september. Vinnardragningen kommer i sin tur att utrusta en slutgiltig vinnare med ett sprillans proffs-set. För en rättvis skyttetävling så säger KA-POW-reglerna att bouleproffs måste träffa “right on the iron”.

FRIDAY SPEEDBOULE AVEC LOUIS RAISON - FREDAGAR KL. 15.00
Stämningen har minst sagt varit på topp när vi spelat Speedboule på Drottningtorget under fredagskvällarna. Från och med maj så sätter vi stämningsnivån på 110% redan kl. 15, varje fredag. Klassisk speedbouleturnering med en kastrunda per match. Vinnaren står kvar och spelar nästa match med ett klot mindre än sin motståndare. Det bäst presterande laget varje fredag belönas med fina sponsorpriser, det samma gäller om laget lyckas vinna tre matcher i rad under en kväll.

COINTREAU SUNDAY CUP (Som Våfflan, fast somrigare) - SÖNDAGAR KL. 16.30
Äventyret som spelas varje söndag kl. 16.30. Ingen är för gammal eller cool för att delta - det alla kommer att ha gemensamt är glädjen och gemenskapen som Våfflan ger oss. Lagen lottas, alla spelar tre matcher, den slutgiltiga vinnaren tar hem fina priser från turneringens sponsorer.