BOULEBAR FLYTTAR IN I FOLKETS PARK

Nu har vår nya Boulebar öppnat. Denna gång i Malmös folkkäraste park i Orangeriet, precis vid entrén. Nu finns vi på två ställen i Malmö, Drottningtorget sedan 2013 & Folkets park från 2022! 
  

LE MENU

I Folkets park serverar vi aperitifs. Apéritif dînatoire är begreppet för en middag med franska smårätter. Ta in ett par att dela på, eller behåll alla för dig själv. Två-tre stycken är lagom för de flesta.

LADDA NER MENYN HÄR (SE/ENG)

 

 

 

ÄNNU MER PARK I PARKEN


Jakten på det perfekta läget för ännu en Boulebar i Malmö har pågått i flera år.

När Orangeriet i Folkets Park dök upp var det bara helt perfekt. I parken har det spelats boule länge och det är en plats där människor umgås över generationsgränserna, precis det vi på Boulebar älskar. 

Teamet håller just nu på att  förvandla Orangeriet till en fransk park med boulebanor både ute och inne. Sydvenskan var först att avslöja våra planer, läs mer där. 

BOULE, BAR & RESTAURANG

Historien om Boulebar

Hos oss kommer du kunna uppleva grymt boulespel och riktigt bra mat i en skön och stämningsfull miljö. Att vi valde Folkets Park är ingen slump. Boulebar startade som en tågluff genom Europa. 1990 gav sig tre vänner ut på livets äventyr. Men tågluffen började inte så bra. En hal fransman lurade av oss  reskassan - katastrof! Fast beslutna att inte ge upp började en tuff färd kantad av övernattningar på ödsliga tågstationer och springnotor från sunkiga barer. Med hjälp av snälla människor tog vi oss ända till den ödesdigra Parque Juan Miro i Barcelona. Och där stod han, mannen med de gröna byxorna. Han kastade boulekloten med en sån höjd, elegance och precision. Vi var fast! 

Med Grönbrallan i minnet köpte vi egna klot och började spela i Kungsträdgården. Vi hade kul, blev fler och startade en egen bouleförening, BK Grönbrallan. Vi fixade en egen lokal och snart hade bouleklubben blivit nästan som en svartklubb. 2004 öppnade vi vår första Boulebar. Och 2022 är det dags för vår tionde Boulebar. Inte mycket har förändrats sedan tågluffen när vi träffade Grönbrallan. Vi älskar fortfarande boule och att hänga med vänner. Tillsammans njuter vi av god mat, gott vin och pastis förstås. Självklart skiter vi i konventionerna. Vitt vin till kött? Inga problem, bara du trivs.

 

Hitta hit

Norra Parkgatan 6, 211 53 Malmö

ÖPPETTIDER

Måndag: 15.00-23.00
Tisdag 15.00-23.00
Onsdag: 15.00-00.00
Torsdag: 15.00-00.00
Fredag: 12.00-01.00
Lördag: 12.00-01.00
Söndag: 12.00-20.00

 

För frågor

Mån - fre kl. 10-17
010-162 92 00

Mejla oss