BOULEBAR FLYTTAR IN I FOLKETS PARK

Nu har vår nya Boulebar öppnat. Denna gång i Malmös folkkäraste park i Orangeriet, precis vid entrén. Nu finns vi på två ställen i Malmö, Drottningtorget sedan 2013 & Folkets park från 2022!

Oavsett om ni väljer att kalla ert bouleäventyr för; företagsevent, date, brunchgruppaktivitet, kompishäng, möhippa, afterwork, fest, kick off, eller teambuilding så är Boulebar spot-on. Så välkomna och bonne chance. 

Populärt på Folkets Park

Boka 90 minuter grusig boulebana i vår sydfranska stadspark. Perfekt för upp till 6 personer från 150 kr/person.

Fre-lör kl 17-18. En bana med ett glas bubbel och lite franska snacks. 250 kr/person (alk. fritt 200 kr).

Vårt mest populära paket. En helkväll med en nördig bouleguide. Och en fransk middag med extra allt för 840 kr/pers.

Boulebar är helt perfekt för event, fest eller kick off. Är ni en större grupp kan ni ha hela stället för er själva!

LE MENU

I Folkets park serverar vi aperitifs. Apéritif Dînatoire är begreppet för en middag med franska smårätter. Ta in ett par att dela på, eller behåll alla för dig själv. Två-tre stycken är lagom för de flesta.

För grupper över 8 personer har vi vårt populära paket Menu Grand - en middag i tre serveringar med franskinspirerade rätter.

 

 

 

ÄNNU MER PARK I PARKEN


Jakten på det perfekta läget för ännu en Boulebar i Malmö har pågått i flera år.

När Orangeriet i Folkets Park dök upp var det bara helt perfekt. I parken har det spelats boule länge och det är en plats där människor umgås över generationsgränserna, precis det vi på Boulebar älskar. 

Under våren 2022 förvandla teamet Orangeriet till en fransk park med boulebanor både ute och inne. Sydvenskan var först att avslöja våra planer, läs mer där. 

BOULE, BAR & RESTAURANG

Historien om Boulebar

Hos oss kommer du kunna uppleva grymt boulespel och riktigt bra mat i en skön och stämningsfull miljö. Att vi valde Folkets Park är ingen slump. Boulebar startade som en tågluff genom Europa. 1990 gav sig tre vänner ut på livets äventyr. Men tågluffen började inte så bra. En hal fransman lurade av oss  reskassan - katastrof! Fast beslutna att inte ge upp började en tuff färd kantad av övernattningar på ödsliga tågstationer och springnotor från sunkiga barer. Med hjälp av snälla människor tog vi oss ända till den ödesdigra Parque Juan Miro i Barcelona. Och där stod han, mannen med de gröna byxorna. Han kastade boulekloten med en sån höjd, elegance och precision. Vi var fast! 

Med Grönbrallan i minnet köpte vi egna klot och började spela i Kungsträdgården. Vi hade kul, blev fler och startade en egen bouleförening, BK Grönbrallan. Vi fixade en egen lokal och snart hade bouleklubben blivit nästan som en svartklubb. 2004 öppnade vi vår första Boulebar. Och 2022 är det dags för vår tionde Boulebar. Inte mycket har förändrats sedan tågluffen när vi träffade Grönbrallan. Vi älskar fortfarande boule och att hänga med vänner. Tillsammans njuter vi av god mat, gott vin och pastis förstås. Självklart skiter vi i konventionerna. Vitt vin till kött? Inga problem, bara du trivs.

 

Hitta hit

Norra Parkgatan 6, 211 53 Malmö

ÖPPETTIDER

MARS
Fredagar & lördagar: 17.00-23.00
 
APRIL
Onsdag: 17.00-23.00
Torsdag: 17.00-23.00
Fredag: 17.00-01.00
Lördag: 17.00-01.00

 

För frågor

Mån - fre kl. 10-17
010-162 92 00

Mejla oss