Boule, kök och gemenskap

Välkommen till vår restaurang och sydfranska park. Inomhus och nu även utomhus. Mitt i Göteborg.

Boulebar Rosenlund är både en inomhuspark och utomhuspark. Här finns grusbanor, palmer och solskyddade sittningar. Och varje dag kokar köket ihop franska klassiker med en sydeuropeisk självsäkerhet som får Gerard Depardieu att framstå som finkänslig.
Oavsett om ni väljer att kalla ert bouleäventyr för; företagsevent, date, brunch, personalaktivitet, kompishäng, svensexa, afterwork, fest, kick-off, möhippa eller teambuilding så är Boulebar spot-on. Så välkomna och bonne chance.

Våra boule- & matkombos

Middag, boule & guide

Boule Grand är typ som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap, en galet passionerad boulenörd och en komplett fransk middag. Så, vad med mer kan man önska sig? Världsfred kanske? Ja, det skulle väl vara det då.

Nördig guide

En bouleupplevelse med en nördig guide som introducerar er till boulens grusiga värld. Pågår i 90 minuter.

Delikatesser & guide

Ett lagom stort äventyr. 90 min boule med guide tillsammans med franska delikatesser. 

Le Brunch

Varje lördag och söndag kl 10.30-15 serverar vi en sydfranskare brunch bland grus och sköna toner.

Aktuellt på Rosenlund

Sommar på kajen!

Äntligen är sommaren på kajen här. Vi öppnar upp vår franska sommarpark för boule, mat och gemenskap. Enligt Nöjesguiden är vi en Göteborgs bästa uteserveringar . Det håller vi såklart ödmjukt, men bestämt med om. 

Ny Brunch!

På lördagar och söndagar äter vi brunch och kastar klot tillsammans. Kom som du är, med vänner, barn, hund eller kusinen. Här finns plats för alla!

Sunday Gameday

Lillet Cup! På söndagar spelar vi extra mycket boule. Våra fantastiska guider ställer till med roliga bouletävlingar med fina priser i potten, varje söndag, hela sommaren.

Hitta hit

Vi finns på Rosenlundsgatan mittemot Feskekörkan.

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Mån-tor: 15-23.30
Fre: 11-01
Lör: 10.30-01
Sön: 10.30-18
 

För bokning eller frågor

031-30 30 425
Mejla oss

Event

Se vår facebook