BOULE & RESTAURANG I TUNNELBANAN.

Välkommen till Boulebar Rådhuset på Kungsholmen, en inomhuspark i tunnelbanan. Klicka här för att få en rundtur.  VI HÅLLER STÄNGT

Men våra vänner på Boulebar Rålambshov har öppet restaurangen och utebanor. Ta hand om er så ses vi snart / Vännerna på Boulebar

Boulebar Rådhuset ligger nere i tunnelbanestationen Rådhuset på Kungsholmen. Här kliver du rakt in i en annan värld långt ifrån kontrollanter, omöjliga tidtabeller och stressade pendlare. Istället möter du en fransk parkatmosfär med härligt grus, sköna karaktärer och bra mat.

Så samla gänget för en boulematch och middag i en annorlunda miljö under jord, sen får ni kalla det för kick-off, after-work, företagsevent, brunch, möhippa eller precis vad ni vill. Det viktigaste är att ni umgås och har kul tillsammans. Bienvenue!

Umgås säkert

Stora boulebanor och spritade klot.

AKTUELLT

Kvallsboule Banner

BOKA DIN EGEN BOULEBAR

Ha en boulebar för dig själv för en kväll! Perfekt för kick-of, avslutning eller något annat fir. Rådhuset passar för sällskap upp till 50 personer. Hör av dig så berättar vi mer!

Boulebar_radhuset_4U7A9854_aug2016_brofive_2500px.jpg

FRÅGOR & SVAR

Just nu får vi lite extra mycket frågor om säkerheten på vår Boulebar. Läs vanliga frågor och svar här.

Hitta hit

Du hittar Boulebar Rådhuset nere i Rådhuset T-banan (Östra uppgången). Lättast är att gå ner gången vid Hantverkargatan 8.

Ordinarie öppettider

På grund av rådande situation håller vi stängt. Det går dock fortfarande fint att boka in större sällskap!

För bokning eller frågor

Mån - fre kl. 10-16
010-162 92 00

Mejla oss

Event

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram