FRANSK PARK I TUNNELBANAN

Välkommen till Boulebar Rådhuset på Kungsholmen, en inomhuspark i tunnelbanan med boule, cocktails och bistromat. Klicka här för att få en rundtur.  


 

Boulebar Rådhuset ligger nere i tunnelbanestationen Rådhuset på Kungsholmen. Här kliver du rakt in i en annan värld långt ifrån kontrollanter, omöjliga tidtabeller och stressade pendlare. Istället möter du en fransk parkatmosfär med härligt grus, sköna karaktärer och bra mat.

Så samla gänget för en boulematch och middag i en annorlunda miljö under jord, sen får ni kalla det för kick-off, after-work, företagsevent, möhippa eller precis vad ni vill. Det viktigaste är att ni umgås och har kul tillsammans. Bienvenue!

Boulebar Rådhusets meny

KÖP PRESENTKORT HÄR.

Vill du ha något franskt att se fram emot? Presentkort på Boulebar är den perfekta presenten till någon du tycker om, eller varför inte till dig själv? Köp här.

Boulebarpresentkortjuligt S79a9283 Mindre

Populärt på Rådhuset

Boka 90 minuter grusig boulebana i vår sydfranska stadspark. Perfekt för upp till 6 personer för 150 kr/person. 

Småplock och delikatesser inkl. 90-minuters boulespel med guide. Från 345 kr/pers

Fre-sön kl 15-18. Ett glas bubbel, boulespel i 90 minuter, med eget bord vid banan & lite snacks. 200 kr/pers.

Boulebar är helt perfekt för event eller kick off. Här umgås ni kring världens mest sociala och jämställda sport: Boule Pétanque.

Hitta hit

Du hittar Boulebar Rådhuset nere i Rådhuset T-banan (Östra uppgången). Lättast är att gå ner i gången vid Hantverkargatan 8.

Öppettider

Mån - Stängt 
Tis - Stängt
Ons - Stängt
Tors 15-23
Fre 15-23 
Lör 12-23
Sön - Stängt

För bokning eller frågor

Mån - fre kl. 10-17
010-162 92 00

Mejla oss

Event

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram