BOULE & RESTAURANG I TUNNELBANAN.

Välkommen till Boulebar Rådhuset på Kungsholmen, en inomhuspark i tunnelbanan. Klicka här för att få en rundtur.  

Boulebar Rådhuset ligger nere i tunnelbane-stationen Rådhuset på Kungsholmen. Här kliver du rakt in i en annan värld långt ifrån kontrollanter, omöjliga tidtabeller och stressade pendlare. Istället möter du en fransk parkatmosfär med härligt grus, sköna karaktärer och bra mat.
Så samla gänget för en boulematch och middag i en annorlunda miljö under jord, sen får ni kalla det för kick-off, after-work, företagsevent, brunch, möhippa eller precis vad ni vill. Det viktigaste är att ni umgås och har kul tillsammans. Bienvenue!

Våra boule- & matkombos

Middag & bouleguide

Boule Grand är typ som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap, en galet passionerad boulenörd och en komplett fransk middag.

Nördig guide

En bouleupplevelse med en nördig guide som introducerar er till boulens grusiga värld. Pågår i 90 minuter.

Bouleturnering

En bouleturnering med extra nerv som passar lite större grupper. Leds av extra många nördiga guider. Pågår i 90 minuter.

Aktuellt på Rådhuset

Tack för den här tiden, nu håller vi sommarstängt och spelar boule hos våra vänner på Boulebar Tanto och Boulebar Rålis.

Öppnar gör vi igen den 13de augusti!
Ha en fin sommar!

Hitta hit

Du hittar Boulebar Rådhuset nere i Rådhuset T-banan (Östra uppgången). Lättast är att gå ner gången vid Hantverkargatan 8.

Vi har öppet

Mån-tor: 15.00-23.30
Fre: 11.00-23.30 (from 8 juni kl 15-23.30)
Lör-sön: Stängt from 2 juni

Vi har sommarstängt from 21 juni tom 12 augusti, den veckan drar boulebrunch igång igen. Fredagarnas Ohlala lunch har öppet tom 1 juni sedan åter i höst.

  

 

För bokning eller frågor

08-714 04 20
Mejla oss

Event

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram