VI SES SNART!

Bygget av Boulebar Rålambshov är i full gång och i vår slår vi upp dörrarna. För er som inte kan vänta - besök gärna våra kollegor på Boulebar Liljeholmen & Boulebar Rådhuset. Vi ses på gruset!

KONTAKTA OSS FÖR FRÅGOR ELLER BOKNING

010-162 92 00

Populärt i Rålambshov

Sommarfest innebär sol, värme och boule ute eller inne i våra franska parker. Bättre än så här kan det inte bli. Boka ditt besök redan idag!

Nya Boulebar Rålambshov

Nyårsnatten 2016 brann vår Boulebar ned till grunden. Efter flera år av tillfälliga lösningar kan vi äntligen välkomna våra gäster in till en helt nybyggd restaurang i Rålambshovsparken. Det känns fantastiskt! Detta är en dröm vi haft länge. Att få skapa en ännu vackrare och omfamnande bistro med boulebanor mitt på Kungsholmen. 

Mat & dryck

På menyn hittar du mat och dryck med inspiration från det sydfranska köket. Vare sig du beställer något boulevänligt från grillen eller avsmakningsmenyn i bistron är det tillagat med massor av kärlek. 

Byggnaden

Tillsammans med Bornstein Lyckefors Arkitekter har vi arbetat fram en intim Boulebar där grönskan från parken och den kringliggande naturen är en central del. Tanken är att den ska koppla ihop staden med parken på ett naturligt sätt genom trämaterial och grönskande tak.

Boulen

Ett, två, tre steg ut från baren och restaurangen har du våra boulebanor. Inramade av parkens lövverk med utsikt över riddarfjärden. 

Hitta hit

Du hittar Boulebar Rålis i Rålambshovsparken på Kungsholmen.

Öppettider

Öppnar i slutet av april. 
 

För frågor

08-7140420
Mejla oss

Se vår facebook

Instagram