ÖPPET VARJE DAG HELA SOMMAREN!

Som vi längtat, äntligen är vår nya Boulebar här! Detta är en dröm vi haft länge. Att få skapa en ännu vackrare och omfamnande bistro med boulebanor mitt på Kungsholmen. Så samla gänget för en boulematch och mat i förstklassig parkmiljö. Sen får ni kalla det after-work, brunchmöhippaföretagseventgruppaktivitet eller precis vad ni vill. Det viktigaste är att ni umgås och har kul på ett säkert sätt. Tillsammans. 

BOKA ONLINE!
Eller ring oss på 010-162 92 00.

Kolla in våra öppettider & populära paket. 

Populärt i Rålambshov

Sommarfest innebär sol, värme och boule ute eller inne i våra franska parker. Bättre än så här kan det inte bli. Boka ditt besök redan idag!

Som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap tillsammans med en nördig bouleguide. Och till det en fransk middag med extra allt för 685 kr/pers.

Varje fredag kl 11-15 kan du byta lunchrum mot parkhäng. Kaffe, bonbon och boule ingår.

Lördagar & söndagar 10.30-15 äter vi brunch och spelar boule med familj & vänner.
Le Boulebrunch 395 kr/pers, Le Brunch 295 kr/pers och barn 145 kr. 

Nya Boulebar Rålambshov

Nyårsnatten 2016 brann vår Boulebar ned till grunden. Efter flera år av tillfälliga lösningar kan vi äntligen välkomna våra gäster in till en helt nybyggd restaurang i Rålambshovsparken. Det känns fantastiskt! Detta är en dröm vi haft länge. Att få skapa en ännu vackrare och omfamnande bistro med boulebanor mitt på Kungsholmen. 

Mat & dryck

På menyn hittar du mat och dryck med inspiration från det sydfranska köket. Vare sig du beställer något boulevänligt från grillen eller avsmakningsmenyn i bistron är det tillagat med massor av kärlek. 

Byggnaden

Tillsammans med Bornstein Lyckefors Arkitekter har vi arbetat fram en intim Boulebar där grönskan från parken och den kringliggande naturen är en central del. Tanken är att den ska koppla ihop staden med parken på ett naturligt sätt genom trämaterial och grönskande tak.

Boulen

Ett, två, tre steg ut från baren och restaurangen har du våra boulebanor. Inramade av parkens lövverk med utsikt över riddarfjärden. 

Hitta hit

Du hittar Boulebar Rålis i Rålambshovsparken på Kungsholmen.

Öppettider

Mån-tors 15-23
Fre 11-23 (Oh la la lunch 11-15)

Lör 10.30-23 (Brunch till 15.00)
Sön 10.30-18 (Brunch till 15.00)

För frågor

Mån - fre kl. 12-16
010-162 92 00

Mejla oss

Se vår facebook

Instagram