Varje fredag och lördag från 21.00

På helgkvällarna höjer vi musiken och öppnar upp Open Court - en boulebana där du spelar fritt. Prova lyckan på gruset med kompisarna eller dejten. Kom in på en after after work på Boulebar!

BOKA HÄR

Open Court

Vi ses på banan, inga kostnader, helt gratis. Boulebar har alltid en Open Court fredagar och lördagar efter 21, där alla är välkomna att spela. Så länge vi hjälper varann, spelar tillsammans, delar tips och skrattar tillsammans med främlingar. Ta med dina kompisar - och skaffa fler. Vi ses på gruset!

Vive la Réboulution!

Det handlar om boule, grus och klot. Men det handlar lika mycket om att ha kul tillsammans. Att dela en god stund med mat och några glas Pastis. Precis som i den där parken bland Marseilles ruffa bakgator.

Boulereglerna på 1 minut

Det tar 1 minut att lära. Och ett helt liv att utveckla. 

Tekniktips

Nörda ner dig bland våra tekniktips. Enkla men effektiva!

Kloten

Vi är inte "bara" en Boulebar utan en av Sveriges mest välsorterade boulebutiker också. Titta förbi och pröva ut dina favoriter.

Gruset

Som boulenördar älskar vi vårt grus. Välkommen in och lär känna olika gruspersonligheter och gruskaraktärer.

Snygga fusk

Att kunna tänja på reglerna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om du gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Och eftersom boule alltid är på oblodigt allvar bjussar vi här på några klassiska fusk.

 

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas, använder du skillnaden i längd på dojjorna till din egen fördel. Klassiskt bus.

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm motståndarna överdrivet mycket. Ett dåligt kast är snyggt, ett bra är världsklass. Gör high-five och kramas. Var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt! 

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med en självsäkerhet likt Frankrikes president.