Boule Paris är en av våra franska matklassiker. Till det 90 minuters grusgemenskap med en galet passionerad boulenörd. Parisare & bouleguide: 395 kr/pers.  

Som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap tillsammans med en nördig bouleguide. Och till det en fransk middag med extra allt för 645 kr/pers.

Vårt franska julbord med hummer, ostron, havskräftor, räkor, krabba, ostar, desserter och boule dueller. Skaldjur & boule 1.450 kr/pers. Boka online eller ring 010-162 92 00.

Varje fredag kl 11-15 kan du byta lunchrum mot parkhäng. Kaffe, bonbon och boule ingår för 125 kr/pers.

Lördagar & söndagar 10.30-15 äter vi brunch och spelar boule med familj & vänner.
Vuxna 350 kr/pers, barn 95 kr.

Boka 90 minuter grusig boulebana i vår sydfranska stadspark. Perfekt för upp till 6 personer för 150 kr/person.

2 eller 300 personer

Ett besök hos oss brukar vi beskriva som en minisemester till Sydfrankrike. Med gemenskap och boule tillsammans med god bistromat. Vi kan ordna alla möjliga typer av bouleupplevelser, middagar och gruppaktiviteter för 2-300 personer.

Det spelar alltså ingen roll om ni är några kompisar eller en hel personalavdelning.  Vi styr upp alla möjliga typer av events, aktiviteter och middagar för 2 – 300 personer. Det är bara att slå oss en signal eller skicka ett mejl så lovar vi att vi kommer ordna en helkväll där alla har roligt och trivs. Sen kan vi ju såklart inte styra om någon är en dålig förlorare eller odräglig vinnare. Sånt händer ju.
Vi fixar perfekt grus, skön musik, sydfranska klassiker i en parkliknande miljö. Så boka in ett event, bouleäventyr, företagsevent, personalaktivitet, after-work, fest, kick off, gruppaktivitet, teambuilding. Äh, vi gör så här. Kalla det precis vad ni vill. För det enda vi vill är att ni trivs, umgås och har kul tillsammans. Välkomna och bonne chance.

Vi finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö och Köpenhamn

Stockholm - Tryckeriet

Vårt senaste tillskott! En lummig inomhuspark med högt i tak inuti det gamla tryckeriet i Liljeholmen. Två våningar med massor av sydfransk mat, gemenskap, konst och såklart boule pétanque. 

Göteborg – Rosenlund

En fantastisk inomhuspark som borgar för fester och event där gästerna rycks med av den sköna atmosfären och våra grusiga aktiviteter.

Malmö – Drottningtorget

I det gamla ridhuset i Malmö huserar en härlig Boulebar. Ett event här är en given succé. Om ni dessutom planerar in lite teambildande aktiviteter som turnering eller en duell så kan vi garantera en lyckad tillställning.

Stockholm – Rådhuset

En magisk atmosfär i Boulebar Rådhuset som ligger nere i tunnelbanan. Här finns inget som bryter den franska boule illusionen. Helt perfekt plats för event & aktiviteter.

Stockholm – Rålis

Stockholms sommarpark no. 1. Här har vi skapat en riktig boulepärla med uteserveringar och ett toppenkök. Ett måste för alla soliga dagar.

Stockholm - Tanto

Utomhusboule, grill och bar vid Hornstull Strand.

14396556524_4a3dea0586_z.jpg

Örebro - Slottsgatan

Intill Örebro slott har vi byggt en oas likt Versailles lummiga trädgårdar.

13198609_1199450296762494_1297590893763934699_o.jpg

Köpenhamn - Nørregade

Boulebar Nørregade ligger i hjärtat av Köpenhamn och är stans bästa inomhuspark!

Grusiga företagsevent

Vi på Boulebar har ett heligt uppdrag: att få människor att umgås, ha kul och spela boule tillsammans. Därför har vi utvecklat lite olika varianter på gruppaktiviteter och företagsevent.

trick-shoe

Turnering

En klassiskt fransk upplevelse är en bouleturnering som innefattar ett roligt kvalspel, ett spännande slutspel och en fängslande final. 

trick-shoe

Le Duel

Vi har uppfunnit en ännu roligare bouleupplevelse som passar finfint om ni är ett gäng. Vi har liksom lagt till lite extra nerv och extra många guider.

trick-shoe

Boulemärken

Om ni är ute efter ett event som utvecklar boulespelet ska ni sikta in er på våra Boulemärken. Frågan är vem som klarar av utmaningarna och alla grusiga aktiviteter bäst.