Julbord på franskt vis. Såklart i kombination med roligt boulespel med nördig guide.

Vårt mest populära paket. En helkväll med en nördig bouleguide. Och en fransk middag med extra allt för 685 kr/pers.

Boulespel med en nördig guide som leder er genom boulens grusiga värld. Passar alla grupper mellan 5-300 personer. Från 250 kr/pers.

Lördagar & söndagar 10.30-15 äter vi brunch och spelar boule med vänner & familj.
Vuxna 395 kr/pers, barn 145 kr.

Småplock och delikatesser inkl. 90-minuters boulespel med guide. Från 345 kr/pers

Grus under fötterna ger inspiration i huvudet! Håll er nästa konferens i en fransk park. ​

2 eller 300 personer

Ett besök hos oss brukar vi beskriva som en minisemester till Sydfrankrike. Med gemenskap och boule tillsammans med god bistromat. Vi kan ordna alla möjliga typer av bouleupplevelser, middagar. företagsevents och gruppaktiviteter för 2-300 personer. 

Det spelar alltså ingen roll om ni är några kompisar eller en hel personalavdelning.  Vi styr upp alla möjliga typer av events, aktiviteter och middagar för 2 – 300 personer. Det är bara att slå oss en signal eller skicka ett mejl så lovar vi att vi kommer ordna en helkväll där alla har roligt och trivs. Sen kan vi ju såklart inte styra om någon är en dålig förlorare eller odräglig vinnare. Sånt händer ju.

Vi fixar perfekt grus, skön musik, sydfranska klassiker i en parkliknande miljö. Så boka in ett event, bouleäventyr, företagsevent, personalaktivitet, after-work, fest, kick off, gruppaktivitet, teambuilding. Äh, vi gör så här. Kalla det precis vad ni vill. För det enda vi vill är att ni trivs, umgås och har kul tillsammans. Välkomna och bonne chance.

Vi finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö och Köpenhamn

Stockholm - Liljeholmen

Vårt senaste tillskott! En lummig inomhuspark med högt i tak inuti det gamla tryckeriet i Liljeholmen. Två våningar med massor av sydfransk mat, gemenskap, konst och såklart boule pétanque. 

Göteborg – Rosenlund

En fantastisk inomhuspark som borgar för fester och event där gästerna rycks med av den sköna atmosfären och våra grusiga aktiviteter.

Malmö – Drottningtorget

I det gamla ridhuset i Malmö huserar en härlig Boulebar. Ett event här är en given succé. Om ni dessutom planerar in lite teambildande aktiviteter som turnering eller en duell så kan vi garantera en lyckad tillställning.

Stockholm – Rådhuset

En magisk atmosfär i Boulebar Rådhuset som ligger nere i tunnelbanan. Här finns inget som bryter den franska boule illusionen. Helt perfekt plats för event & aktiviteter.

Stockholm – Rålis

Stockholms sommarpark no. 1. Här har vi skapat en riktig boulepärla med uteserveringar och ett toppenkök. Ett måste för alla soliga dagar.

Stockholm - Tanto

Utomhusboule, grill och bar vid Hornstull Strand.

Örebro - Slottsgatan

Intill Örebro slott har vi byggt en oas likt Versailles lummiga trädgårdar.

Köpenhamn - Nørregade

Boulebar Nørregade ligger i hjärtat av Köpenhamn och är stans bästa inomhuspark!