BOULE ÄR BRA FÖR BUSINESS

På Boulebar har vi boulemästare i världsklass och franskinspirerad mat i en inspirerande miljö. Vi ser till att ni har det riktigt trevlig med en skräddarsydd lösning som fungerar för er. Utmana kollegor, dina konkurrenter eller kunder på duell - spöa chefen med ett järnklot. På oblodigt allvar - vi lovar att ni kommer älska att spela boule!

Kontakta oss

Boule Grand - när du vill ha det mesta av Boulebar

Sommarmeny2018 10 Webb23

Mat, boule & guide från 840 kr/person

Som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap tillsammans med en nördig bouleguide. Och till det en franskinspirerad middag med extra allt. En perfekt kombination för er företagsfest.

trick-shoe

PASSAR BOULE OSS?

Vi älskar gemenskap och tror på aktiviteter som är sociala och interaktiva. Våra guider ser till att alla känner sig bekväma och hemma med hur det funkar. Vi kan lova att du kommer lära dig en massa tricks du inte visste du ville lära dig!

trick-shoe

VAD HAR NI FÖR MAT?

Boulebar är en franskinspirerad park med mat som förflyttar dig till en sydfransk bistro i typ... Marseille. Vi gillar dekadent och mat lagad på riktiga råvaror och är väldans stolta över våra Moules, Parisare och vår Menu Grand.

trick-shoe

HUR MÅNGA FÅR PLATS?

Plats har vi gott om! Ni kan komma alltifrån små sällskap till riktigt stora gäng. Ingenting är omöjligt som de säger - så slå oss en pling så hjälper vi dig att göra en lösning för ditt sällskap.