Möhippa eller svensexa på Boulebar.

Bjud den blivande bruden eller brudgummen på ett franskt äventyr med boule, franska delikatesser och bubblig dryck. Kombinera det med en nördig guide som går igenom boulens grunder och peppar er i ett spänningshöjande spel. En garanterat lyckad möhippa eller svensexa. 

Bonne chance!

Våra boule- & matkombos

Middag & guide: 840 kr/pers

Boule Grand innehåller 90 minuters boulespel med guide samt en härligt fransk middag att dela på. Vårt populäraste paket som är perfekt för möhippa eller svensexa. 

Guide, ost & charkuterier: 420 kr/pers

Ett lagom stort äventyr. 90 min spel, delikatesstallrik och guide. En bra start på kvällen eller som en rolig avslutning efter en härlig möhippa eller svensexa. 

Nördig guide: 295 kr/pers

Ett bouleevent är det ultimata sättet att uppleva grusets magi. Samla kompisarna och utmana varandra på en rolig turnering.

Roliga boulevarianter för möhippa eller svensexa

Vi älskar boule i alla dess varianter. Och för större sällskap och grupper har vi utvecklat turneringar och roliga utmaningar. Det är bara att välja och vraka.

trick-shoe

Turnering med guide

En bouleturnering är en klassiker som innefattar ett roligt kvalspel, ett engagerande slutspel, och en fängslande final. Hela turneringen avslutas med en prisceremoni med medaljer. Varje möhippa kräver sin boulemästarinna och varje svensexa sin grusvirtuos.

trick-shoe

Duellen

En riktigt rolig bouleturnering som går ut på att man delar upp sällskapet i två separat lag som tränar med varsin instruktör och sedan möter varandra i en spännande gruppduell. Föreställ er ett event som liknar en robinsontävling fast med boule och utan utröstningar. Kanske utmanar en möhippa en svensexa eller vice versa?

trick-shoe

Bouleborgarmärken

Om ni är ute efter en aktivitet som utvecklar boulespelet ska ni sikta in er på våra Bouleborgarmärken. Som ni kanske förstår fungerar det ungefär som simborgarmärken fast på grus.