Frågor & svar

Från och med 29 september släpper restriktionerna för restauranger. Då kan vi stå upp och dricka och sitta många vid borden, både inne och ute i våra stora parker. 
Vad är era öppettider?
Håll utkik på hemsidan för aktuella öppettider på ditt favoritställe.

Hur många får sitta vid ett bord?
Fram till 29 september är det max 8 personer per bord inomhus som gäller. Är ni ett större sällskap som vill sitta inne delas ni helt enkelt upp vid fler bord som har minst 1 m mellanrum. Utomhus finns det inga begränsningar på sällskapets storlek, och inte heller inomhus efter 29 september.

Är det gott om plats? 
En boulebana är hela 20 kvm eget space för just ditt sällskap. Våra inomhusparker är riktigt stora och luftiga. Såklart finns det handsprit och handtvätt tillgängligt.

Gäller fortfarande avbokningsreglerna?
Ja, våra avbokningsvillkor gäller. Men det är speciella tider, och om man inte känner sig frisk ska man stanna hemma. Om ni skulle behöva justera er bokning pga sjukdom, kan deltagarantalet justeras med upp till 20% fram till kl. 9:00 samma dag som ert besök.​ Ändringar och avbokningar måste alltid ske skriftligt till vår mail [email protected]. Gäller ändringen kort inpå besöket eller under helgen? - Ring till oss direkt på 010-162 92 00​.

Vilka skor är bäst på gruset? Behöver jag låna skor som i en bowlinghall?
Bästa skorna är de du trivs i. Boule är en mental sport. Allt som får en att känna sig fin och bekväm är en fördel. En klacksko är också en sportsko! Du behöver inte låna speciella bouleskor.

Finns det en bar vid banorna?
Vi har massor av franska viner, öl och cocktails. Och såklart pastis, boulens sportdryck! Vill du beställa något är det bara att hugga tag i en bouleguide eller servis så kommer vi ut med din beställning till banan.

Har ni någon åldersgräns?
Vi har ingen åldersgräns förutom på köp av alkohol såklart, då gäller 18 år.

Har ni barnpriser? 
Förutom medaljer till vinnaren på boulebanan har vi halva priset på all mat och boule för barn t.o.m. 13 år, och vi har extra bra deal för barn på brunchen: 0-5 år äter och spelar gratis, 6-13 år 145 kr för mat, boule ingår.

Hur många får vistas i lokalen?
Våra Boulebarer inomhus har en kapacitet på mellan 70-350 personer. Så vi har plats för både de stora och små sällskapen.

Vilka regler gäller för boulespel?
Reglerna för boule är enkla att förstå, ja på mindre än 1 minut kan du komma igång. Våra bästa knep och reglerna hittar du här.

Får jag ta med mig hunden?
Vi älskar hundar, både stora och små. Så länge det är en hund som trivs i fransk parkmiljö är vi nöjda!