Frågor & svar

Behöver jag visa vaccinpass?
Just nu krävs inte vaccinationspass på restauranger, men vi håller oss ständigt uppdaterade på vad som händer och följer myndigheternas rekommendationer. 

Vilka restriktioner gäller?
För restaurang är det detta:

1. Du behöver sitta ner när du äter & dricker. 
2. 1m mellan sällskap.
3. Max 8 personer vid varje bord (from. ons 12 jan).
4. Vi stänger senast kl 23.00 (from. ons 12 jan).

Du kan vara lugn, vi har koll & vi lovar att ert besök blir riktigt kul! Våra luftiga inomhusparker har gott om plats och blir inte trånga. 

Är boulespel en allmän sammankomst eller offentlig tillställning?
Nej, att spela boule och äta middag hos oss är ett restaurangbesök rakt igenom!

Hur många får sitta vid ett bord?
Från 12 januari gäller max 8 personer per bord. Är ni ett större sällskap delas ni upp.

Är det gott om plats? 
En boulebana är hela 20 kvm eget space för just ditt sällskap. Våra inomhusparker är riktigt stora och luftiga. Såklart finns det handsprit och handtvätt tillgängligt.

Gäller fortfarande avbokningsreglerna?
Ja, våra avbokningsvillkor gäller. Men det är speciella tider, och om man inte känner sig frisk ska man stanna hemma. Om ni skulle behöva justera er bokning pga sjukdom, kan deltagarantalet justeras med upp till 20% fram till kl. 9:00 samma dag som ert besök.​ Ändringar och avbokningar måste alltid ske skriftligt till vår mail [email protected]. Gäller ändringen kort inpå besöket eller under helgen? - Ring till oss direkt på 010-162 92 00​.

Serverar ni mat på buffé?
Nej, vi hatar att kasta mat och älskar att få servera er vid bordet! 

Får jag ta med mig hunden?

Vi älskar hundar, både stora och små. Så länge det är en hund som trivs i fransk parkmiljö är vi nöjda!

Vad är era öppettider?
Håll utkik på hemsidan för aktuella öppettider på ditt favoritställe. Enligt Folkhälsomyndighetens restriktioner stänger vi dock senast 23.00 från 12 januari.

Vilka skor är bäst på gruset? Behöver jag låna skor som i en bowlinghall?
Bästa skorna är de du trivs i. Boule är en mental sport. Allt som får en att känna sig fin och bekväm är en fördel. En klacksko är också en sportsko! Du behöver inte låna speciella bouleskor.

Finns det en bar vid banorna?
Vi har massor av franska viner, öl och cocktails. Och såklart pastis, boulens sportdryck! Vill du beställa något är det bara att hugga tag i en bouleguide eller servis så kommer vi ut med din beställning till banan.

Har ni någon åldersgräns?
Vi har ingen åldersgräns förutom på köp av alkohol såklart, då gäller 18 år.

Har ni barnpriser? 
Förutom medaljer till vinnaren på boulebanan har vi halva priset på all mat och boule för barn t.o.m. 13 år, och vi har extra bra deal för barn på brunchen: 0-5 år äter och spelar gratis, 6-13 år 145 kr för mat, boule ingår.

Hur många får vistas i lokalen?
Våra Boulebarer inomhus har en kapacitet på mellan 70-350 personer. Så vi har plats för både de stora och små sällskapen.

Vilka regler gäller för boulespel?
Reglerna för boule är enkla att förstå, ja på mindre än 1 minut kan du komma igång. Våra bästa knep och reglerna hittar du här.