Aktuella frågor till Boulebar

Med anledning av coronaviruset har vi fått extra många frågor.

Kommer ni ha öppet som vanligt?
Håll utkik på hemsidan för aktuella öppettider. Vi håller öppet både inomhus och på våra uteserveringar, men Boulebar Rådhuset har för tillfället stängt. Det går dock utmärkt att boka för större, förbokade sällskap.

Hur funkar det med boulekloten?
Kloten spritas varje morgon och kväll. Vid banorna hittar du handsprit att använda mellan matcherna. Vi har målat kloten i olika färger så att dina inte mixas ihop med motståndarlagets! 

Kan jag beställa i baren? 
Nej inte för tillfället! Vi kommer istället till dig vid bordet eller banan och tar upp din beställning
 och levererar den på samma sätt.

Är det gott om plats på uteserveringarna? 
Vi har minst 1,5 meters avstånd mellan borden och en boulebana är hela 20 kvm eget space för just ditt sällskap. Våra uteserveringar är riktigt stora och vi har gjort extra mycket plats i år för att kunna hålla säkra avstånd!  

Är ni en säker mötesplats?
Vi följer myndigheternas rekommendationer. Internt arbetar vi med rutiner kring sjukskrivningar, handtvätt och andra viktiga åtgärder och vi förväntar oss att våra gäster gör detsamma. T
vål, vatten och handsprit finns alltid tillgängligt ute i våra Boulebarer.

Är alla välkomna till Boulebar just nu?
Är du sjuk, krasslig eller tillhör en uttalad riskgrupp ber vi dig avstå från ett besök hos oss tillsvidare.

Gäller fortfarande avbokningsreglerna?
Ja, våra avbokningsvillkor gäller som vanligt. Ändringar och avbokningar måste alltid ske skriftligt till vår mail [email protected]. Gäller ändringen kort inpå besöket eller under helgen? - Ring till oss direkt på 010-162 92 00​.


Andra vanliga frågor

Vilka skor är bäst på gruset? Behöver jag låna skor som i en bowlinghall?
Bästa skorna är de du trivs i. Boule är en mental sport. Allt som får en att känna sig fin och bekväm är en fördel. En klacksko är också en sportsko! Du behöver inte låna speciella bouleskor.

Finns det en bar vid banorna?
Vi har massor av franska viner, öl och cocktails. Och såklart pastis, boulens sportdryck! Vill du beställa något är det bara att hugga tag i en bouleguide eller servis så kommer vi ut med din beställning till banan.

Har ni någon åldersgräns?
Vi har ingen åldersgräns förutom på köp av alkohol såklart, då gäller 18 år.

Har ni barnpriser? 
Förutom medaljer till vinnaren på boulebanan har vi halva priset på all mat och boule för barn t.o.m. 13 år, och vi har extra bra deal för barn på brunchen: 0-5 år äter och spelar gratis, 6-13 år 145 kr för mat, boule ingår.

Hur många får vistas i lokalen?
Våra Boulebarer inomhus har en kapacitet på mellan 70-350 personer. Så vi har plats för både de stora och små sällskapen.

Vilka regler gäller för boulespel?
Reglerna för boule är enkla att förstå, ja på mindre än 1 minut kan du komma igång. Våra bästa knep och reglerna hittar du här.

Får jag ta med mig hunden?
Vi älskar hundar, både stora och små. Så länge det är en hund som trivs i fransk parkmiljö är vi nöjda!