FRANSK JULMIDDAG

Boule grand är 90 minuters grusgemenskap tillsammans med en nördig bouleguide. Och till det en fransk middag. Vårt mest populära paket. 

 

KOLLA IN MENYN HÄR

FRANSK JULMIDDAG : 645 kr per person

589:- ex moms 

33032785216_abab0a64c3_z.jpg

BOULEN

Bouleäventyret börjar med en kort genomgång av regler och kuriosa. Efter det följer en rolig turnering där våra nördiga guider peppar, tipsar och leder er genom boulens grusiga värld. De som vinner får så klart medaljer och applåder. Varar i 90 minuter.

Boulebar_Julbord2019_Matbord_varmare_beskuren.jpg

MATEN

Vår kock väljer ut sina favoriträtter från det sydfranska köket. Rätterna varierar efter säsongens råvaror och är perfekt att dela på om ni är ett gäng. Finns så klart som vegetarisk variant också. Kolla in menyn här.

JULBORD PÅ FRANSKT VIS

Vårt franska julbord är en sittande middag i fyra serveringar, med franska julrätter som serveras vid bordet. Och till det boulespel med en nördig guide. Låt julbordet bli kul. Vi tar hand om allt det andra. Både kanelshôts och julklappar.

JULBORD : 845 kr per person

767:- ex moms 

Snygga fusk på julbordet

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom det här är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska fusk.

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus. Detta trick fungerar konstigt nog bäst i Göteborg.

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världsklass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt!. Ett klassiskt trick i Malmö.

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. I Stockholm och Örebro fungerar detta trick nästan varje gång. Mät bara snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.