After Work Deluxe

Samla hela gänget för en skön aw på Boulebar! Boka ett cocktailbord i solen, så slipper ni trängas i baren. Beställ in rosé, bubbel eller cocktails och ta in några franska smårätter, om ni blir hungriga. Ett aw-häng på Boulebar kombineras naturligtvis bäst med boule. Ett tips är att boka någon av våra fantastiska bouleguider för att skapa en riktig nerv på gruset.

 

LE PLÛSMENU

trick-shoe

Apéritifspaket

+ 225 kr/pp

Kanon om ni är ett större gäng. Vi väljer ut favoriträtter från menyn. Ni bara slår er ner! Perfekt tilltugg. Kolla in menyn här.

trick-shoe

Boule med guide

+145 kr/pers

Maxa bouleupplevelsen med en av våra nördiga guider som tipsar, hejar och fixar.

trick-shoe

Bubbel

115 kr/glas

Bubbel är nästintill obligatoriskt som välkomstdrink. Finns såklart även alkoholfritt alternativ.


 

BOULEN 


En och en halv timme grusig boulebana i vår sydfranska stadspark. Reglerna hittar ni vid banorna och våra nördiga guider svarar gärna på frågor. För bästa upplevelsen, boka till en av våra proffsiga bouleguider

MATEN

 

Vår Apéritifs menu har både snacks för den som bara vill ha något litet och rätter som tillsammans blir en hel middag. Franska smårätter är perfekt att dela. Svårt att välja? Förboka vårt paket.


 

LES COCKTAILS


Vi har fyllt baren! Med äkta fransk premiumöl, massor av viner från Provence, spritziga cocktails och sans alcool alternativ.