Boule Grand är som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap tillsammans med en nördig bouleguide. Och till det en komplett fransk middag.MATEN

Vår kock väljer ut sina favoriträtter från det sydfranska köket. Rätterna varierar efter säsongens råvaror och är perfekt att dela på om ni är ett gäng. Finns så klart som vegetarisk variant också.BOULEN

Bouleäventyret börjar med en kort genomgång av regler och kuriosa. Efter det följer en rolig turnering där våra nördiga guider peppar, tipsar och leder er genom boulens grusiga värld. De som vinner får så klart medaljer och applåder. Varar i 90 minuter.

En minisemester på tre timmar för
från 595 kr/ person

Boule Grand tom 31 aug 2017
Boule Grand sep-okt 2017
Boule Grand nov-dec 2017

 

ENGLISH
Boule Grand until August 31:st
Boule Grand nov-dec 2017

Franska plusmenyer

Bubblig dryck

Välkomstdrink: 95 kr/person

Välkomstdrink: 95 kr/person

En Cremant de Bourgogne som välkomstdrink är ett trevligt initiativ som sätter stämningen för resten av kvällen. Sen sägs det också att bubblet kan ha en viss lugnande effekt på boulenerverna. Men det vet vi inget om.

Petite Finale

Dessertpaket: 115 kr/person

Dessertpaket: 115 kr/person

En perfekt avslutning på kvällen som även kan fungera som plåster på såren för förlorarna. Här serveras ni: Crème brûlée, Truffe au Chocolat och Madeleines.

Bouleturnering: 100 kr/person

Addera en extra nervig bouleturnering som passar lite större grupper. Leds av extra många nördiga guider och pågår i 90 minuter.