MATEN
Vår kock har satt ihop ett franskinspirerat middagspaket bestående av en förrätt och en huvudrätt. Menyn varierar efter säsongens råvaror. Välj mellan kött eller vegetariskt.
LADDA NER MENYN HÄR
LADDA NER MENYN HÄR
Från den 3 april har vi ny meny. Du hittar den nya menyn här (SE/ENG).
VEG
CRÈME NINON
Grön ärtsoppa toppad med Crémant och syrad grädde.
SALADE PROVENÇALE
Trådgårdssallad, sotad kronärtsskocka, pärlcouscous, fårost, rouille och krutonger.
Ett sött avslut med Boulebars mintfyllda chokladpralin.
KÖTT
CRÈME NINON
Grön ärtsoppa toppad med Crémant och syrad grädde.
POULET
Långbakad kycklingsteak, rostad vitlöksky, glaserad rotfrukt och pommes Anna.
Ett sött avslut med Boulebars mintfyllda chokladpralin.
BOULEN
Vi börjar med en kort genomgång av regler och kuriosa. Efter det följer ett roligt bouleäventyr där våra nördiga guider peppar, tipsar och leder er genom boulens grusiga värld. De som vinner får så klart medaljer och applåder. Varar i 90 minuter.
