lör kl. 10:30-15:00*

Brunch & boule 395 kr
Barn 6-13 år 145 kr
Barn 0-5 år 0 kr


*Brunchen serveras inte på Boulebar Rådhuset.

Meny

 Brunchen serveras i flera omgångar vid bordet.
Bara be om mer om du inte får nog!

Välj mellan kött eller vegetariskt.
Brödkorg med baguette, croissant, pain au chocolate,
aprikosmarmelad och smör. Youghurt toppad
med bärcoulis. Kaffe eller te.

Charkuterier och ost eller vegetariska delikatesser.

Rostad Bjärekyckling eller stekt kungsmussling med frasig panisse. Serveras med ljummen spenat- och rödkålssallad,
pommes frites och gräslöksmajonnäs.

Brunchen avslutas på franskt manér med en grand dessert.
Crème brûlée, Pot au chocolat och melon.

 

LADDA NER BRUNCHMENY (SE/ENG)

Bruncha hos oss

Vår brunch serveras varje lördag mellan 10.30-15. Slå dig ner vid och låt de franskinspirerade rätterna serveras i flera omgångar vid bordet medan du umgås med familj, vänner eller kollegorna. Kombinerat med 90 min boule är vår boulebrunch den ultimata helgaktiviteten. 

Du kan avnjuta vår helgbrunch i Stockholm, Göteborg Rosenlund, Malmö Drottningtorget och Örebro Slottsgatan. I Stockholm serverar vi brunchen på våra Boulebarer i Haga och Rålambshov.

Snygga fusk under brunchen

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom det här är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska brunchfusk.

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus under brunchen. Detta trick fungerar konstigt nog bäst  i Göteborg

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världsklass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt!. Ett klassiskt trick i Malmö och som får brunchen att bli ännu roligare.

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. I Stockholm fungerar detta trick nästan varje gång. Mät bara snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.