Varje helg kl. 10:30-15:00*

Brunch & boule 395 kr
Barn 6-13 år 145 kr
Barn 0-5 år 0 kr


*Brunchen serveras inte på Boulebar Rådhuset, Tanto eller Folkets Park. För öppettider - kolla in din Boulebar.

Meny

Vi börjar med frasig baguette, smör och marmelad. Ost och charcuterier eller vegetariska delikatesser. Kaffe eller te.
 
Välj en varmrätt:
 
EGGS BENEDICT ROYAL
Stekt levainbröd, pocherat ägg, spenat och lök, kallrökt lax och hollandaise.
 
CLUB CROISSANT
Frasig, stekt croissant med sallad, silverlök, tomat, örter och gräslöksmajo. Välj Bjärekyckling eller portabello.
 
PAIN PERDU
Fattiga riddare med färska bär & vit chokladgrädde.
 
Brunchen avslutas på franskt manér med un grand dessert: Pot au Rhubarbe, pain au chocolat och frukt.

LADDA NER BRUNCHMENYN HÄR (SE/ENG)

Bruncha hos oss

Vår brunch serveras varje helg mellan 10.30-15. Slå dig ner vid och låt de franskinspirerade rätterna serveras i flera omgångar vid bordet medan du umgås med familj, vänner eller kollegorna. Kombinerat med 90 min boule är vår boulebrunch den ultimata helgaktiviteten. 

Du kan avnjuta vår helgbrunch i Stockholm, Göteborg Rosenlund, Malmö Drottningtorget och Örebro Slottsgatan. I Stockholm serverar vi brunchen på våra Boulebarer i Liljeholmen, Haga och Rålambshov.

Snygga fusk under brunchen

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom det här är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska brunchfusk.

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus under brunchen. Detta trick fungerar konstigt nog bäst  i Göteborg

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världsklass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt!. Ett klassiskt trick i Malmö och som får brunchen att bli ännu roligare.

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. I Stockholm fungerar detta trick nästan varje gång. Mät bara snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.