En brunch på Boulebar är en magisk helgkombination av god mat och sällskapligt spel. Uppskattat av hela familjen. Brunchen serveras kl. 10.30-15.00.

 

250 kr bara brunch

 350 kr med 90 minuter boulebana 

450 kr med 90 minuter boulebana & nördig guide 

 95 kr för barn/ungdomar mellan 6-15 år

 

BRUNCH PDF

 

Varje lördag och söndag dukar vi fram vår populära brunch som är speciellt ihopsatt för att göra dig till en bättre boulare. Så unna dig ett glas bubbel, ät en bit brie och en knäckigt karamelliserad crème brûlée. Magiskt gott.
Vi vågar faktiskt påstå att det inte finns något bättre sätt att starta en ledig dag som med en kombination av fransk sport och mat - Le Brunch. Och det bästa är att det inte spelar någon roll om du bor i Stockholm, Malmö eller Göteborg, vår brunch är lika bra oavsett.

Franska plusmenyer

Bubblig dryck

Välkomstdrink: 95 kr/person

Välkomstdrink: 95 kr/person

En Cremant de Bourgogne som välkomstdrink är en trevlig start på er brunch. Sen sägs det också att bubblet kan ha en viss lugnande effekt på boulenerverna. Men det vet vi inget om.

Nördig guide: 100 kr/person

En bouleupplevelse med en nördig guide som introducerar er till boulens grusiga värld. Pågår i 90 minuter.

Ostron

Ostron: 60 kr/par

Ostron: 60 kr/par

Att äta ostron känns sådär lagom lyxigt och franskt. Beställ in några tillsammans med lite bubbel. Sen är ni redo att anta vilka utmaningar som helst på gruset.

Snygga fusk

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom det här är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska fusk.

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus.

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världs- klass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt!

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. Mät snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.