lör & sön
10:30-15:00*

Brunch 250 kr
Brunch & boule 350 kr
Barn 6-15 år 95 kr
Barn 0-5 år 0 kr



*Öppettiderna kan avvika på din Boulebar under mars & april 2020. Se Göteborg, Malmö, Örebro, Stockholm Rådhuset & Liljeholmen.

Meny


Brödkorg med baguette, croissant,
smör och aprikosmarmelad.
Yoghurt toppad med bärcoulis.
Kaffe eller te.
+
Säsongens vegetariska delikatesser
eller charkuterier med tillbehör.
+
Ljummen rotfruktssallad med flankstek
eller grönsakspanisse,
pommes frites (pommes sautées
på Rådhuset) & aioli.
+
Avsluta brunchen på franskt manér,
med pâtisserier, crème brûlée
och andra godsaker.

BRUNCHMENYN I PDF

Snygga fusk under brunchen

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom det här är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska brunchfusk.

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus under brunchen. Detta trick fungerar konstigt nog bäst  i Göteborg

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världsklass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt!. Ett klassiskt trick i Malmö och som får brunchen att bli ännu roligare.

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. I Stockholm fungerar detta trick nästan varje gång. Mät bara snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.