lör & sön kl. 10:30-15:00*

Brunch 310 kr
Brunch & boule 410 kr
Barn 6-13 år 145 kr
Barn 0-5 år 0 kr


*Brunchen serveras inte på Boulebar Rådhuset och bara på lördagar på Boulebar Slottsgatan.

Meny

 

Brunchen serveras i flera omgångar vid bordet. Bara be om mer om du inte får nog!

Brödkorg med baguette, croissant, pain aux chocolate, aprikosmarmelad och smör. Youghurt toppad med bärcoulis. Kaffe eller te.

Charkuterier och ost eller vegetariska delikatesser samt tarte flambée.

Rostad kyckling på pain grillé med harissacrème, tomat, bacon och pommes frites. Eller Ärtbiff på pain grillé med tomat, citronpicklad gurka och pommes frites.

Brunchen avslutas på franskt manér med en grand dessert. Crème brûlée, chokladgateau med hasselnötter, mintpralin och melon.

BRUNCHMENYN I PDF

trick-shoe

Brunch & boule

410 kr/pers

Vad vore brunchen utan ett parti boule? Boka till en boulebana och umgås på franska på riktigt.

trick-shoe

Boule med guide

+100 kr/pers

Maxa bouleupplevelsen med en av våra nördiga guider som tipsar, hejar och fixar.

trick-shoe

Bubbel

115 kr/glas

Bubbel är nästintill obligatoriskt till brunch. Finns såklart även alkoholfritt alternativ.

Bruncha hos oss

Vår brunch serveras varje lördag och söndag mellan 10.30-15. Slå dig ner och låt de franskinspirerade rätterna serveras i flera omgångar vid bordet medan du umgås med familj, vänner eller kollegorna. Addera 90 min boule för den ultimata helgaktiviteten. 

Du kan avnjuta vår helgbrunch i Stockholm, Göteborg Rosenlund, Malmö Drottningtorget och Örebro Slottsgatan. I Stockholm serverar vi brunchen på våra Boulebarer i Haga, Liljeholmen, Rådhuset och Rålambshov.

Snygga fusk under brunchen

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom det här är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska brunchfusk.

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus under brunchen. Detta trick fungerar konstigt nog bäst  i Göteborg

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världsklass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt!. Ett klassiskt trick i Malmö och som får brunchen att bli ännu roligare.

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. I Stockholm fungerar detta trick nästan varje gång. Mät bara snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.