Brunch på Boulebar.

Varje lördag och söndag kl. 10.30-15.00.

Vår brunch är en magisk helgkombination av franskinspirerad mat och sällskapligt spel. Uppskattat av hela familjen. Och det bästa är att det inte spelar någon roll om du bor i Stockholm, Malmö, Göteborg eller Örebro, vår brunch är lika bra oavsett.

Bara brunch - 250 kr

Brunch + 90 minuter boulebana - 350 kr

Brunch + 90 minuter boulebana & nördig guide - 450 kr

Barn/ungdomar mellan 6-15 år - 95 kr

Barn 0-5 år - 0 kr

 

Bienvenue!

Våra Brunch-kombos

Le Boule Brunch

Brunch & bana: 350 kr/person

Brunch & bana: 350 kr/person

En brunch utan boule är som kaffe utan mjölk. 90 minuter bantid utöver brunchätandet. Banorna är färdigkrattade till kl 10.30.

Le Boule Brunch med guide

Brunch & guide: 450 kr/person

Brunch & guide: 450 kr/person

Addera en nördig guide i 90 minuter till Le Boule Brunch och få en introduktion till boulens värld.

Brunch Total

Brunch top notch: 635 kr/person

Brunch top notch: 635 kr/person

Med franska plusmenyer som champagne och ostron. Till det en 90 min bouleturnering med en nördig guide.

Snygga fusk

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom det här är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska fusk.

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus. Detta trick fungerar konstigt nog bäst i Göteborg

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världsklass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt!. Ett klassiskt trick i Malmö.

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. I Stockholm fungerar detta trick nästan varje gång. Mät bara snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.