VI BEHÖVER EN ANSVARIG FÖR LEVERANTÖR OCH KUNDRESKONTRA

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis.

Idag är vi cirka 200 anställda på sju Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Nu söker vi efter en ansvarig för leverantör & kundreskontra i vårt ekonomi-team på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Är du en siffernörd med people skills? Bien! Vi behöver dig som lever för ettor och nollor och gillar att hantera siffror. Du kommer att serva alla Boulebarer i hela Sverige och ser till det att blir rätt i alla kolumner.

 

Vi tror att du har:

  • Bred kunskap inom leverantörs och kundreskontra arbete med minst 2 års erfarenhet

  • Reskontra kunskaper, från ax till limpa

  • Redovisningserfarenhet

  • Analytisk

  • System erfarenhet, inget krav men önskemål om minst 2 års erfarenhet

 

Som person är du:
Ordningsam, disciplinerad, självgående, nyfiken, tar egna initiativ och gillar förändringar

Har du dessutom arbetat med ekonomi inom servicenäringen är det såklart ett plus! På Boulebar gillar vi rebeller som går sin egen väg. Tillsammans skapar vi en plats för människor att hänga och spela boule med vänner. Alltid med kärlek. Och självklart struntar vi i konventionerna.

 

Vi vill att du ska trivas.
Därför satsar vi mycket på utveckling och utbildning. Dessutom åker vi varje år på inspirationsresor tillsammans. Och vi har ett gemensamt vinstdelningssystem.

 

Var: Stockholm
Hur: Heltid, tillsvidare med provanställning.
När: Snarast

 
Ansökan:
Vill du bli en del av Boulebars gemenskap? Skicka din ansökan till [email protected] senast den 14 Januari. Skriv vilken tjänst din ansökan gäller i ämnesraden.