Vi söker en ekonomiassistent/löneadministratör

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas pastis.

Idag är vi cirka 200 anställda på sju Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Nu söker vi efter en ekonomiassistent/löneadministratör som kan hjälpa oss med fakturor och kassaredovisning i kombination med löneutbetalningar och tidrapporteringskontroller.

Är du en siffernörd med people skills? Bien! Vi behöver dig som gillar att hantera både siffror och människor. Från huvudkontoret i Stockholm servar du alla Boulebarer i hela Sverige och ser till det att blir rätt i alla kolumner.

Vi tror att du har:

  • Några års erfarenhet av liknande arbete
  • Bred erfarenhet av löneprogram
  • Kunskap om kollektivavtal med Unionen och HRF - Visita
  • Bred kunskap inom redovisningsarbete
  • Erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra

Har du dessutom arbetat med ekonomi/lön inom servicenäringen är det såklart ett plus!

På Boulebar gillar vi rebeller som går sin egen väg. Tillsammans skapar vi en plats för människor att hänga och spela boule med vänner. Alltid med kärlek. Och självklart struntar vi i konventionerna.

VI VILL ATT DU SKA TRIVAS.

Därför satsar vi mycket på utveckling och utbildning. Dessutom åker vi varje år på inspirationsresor tillsammans. Och vi har ett gemensamt vinstdelningssystem.

VAR: Stockholm 
HUR: 100% tillsvidare med provanställning  
NÄR: Så snart som möjligt

Vill du bli en del av Boulebars gemenskap? Skicka din ansökan till jobb@boulebar.se  så snart som möjligt. Skriv vilken tjänst din ansökan gäller i ämnesraden.