Servitriser och servitörer till vår nya Boulebar i Haga!

Har du ett brinnande intresse för människor och vill vara med på vår resa?

Vi har öppnat vår 9:onde Boulebar och denna gång i Haga parken. Nu behöver vi ytterligare servitörer som kan ge våra gäster en känsla över att de befinner sig i södra Frankrike och får den bästa servicen de kan tänka sig. Rollen innebär en viktig roll i att se till att gästen kommer till ett rent bort och att de under sin vistelse får ett fantastiskt bemötande. Förutom att ge gästerna svar på frågor gällande maten och drycken kommer du även få svara på frågor om Boule och under din tid hos oss ha möjlighet att vässa dina kunskaper inom Boulen. Vi ser att du har en god förmåga att ta ansvar för din station och en vilja att utvecklas! Om du känner att detta stämmer in på dig. Skicka in din ansökan redan idag!


Arbetsuppgifter

Du ger gäster ett varmt välkomnande. Du pratar med dem för att hålla koll och ser till att alla är nöjda, men även för att plocka upp eventuella saker som inte fungerat 100% i ett tidigt skede så vi hinner ändra det, innan kvällen är slut.

Du tar beställningar med bekvämlighet och levererar mat mellan kök/bar och gäst. Vi jobbar med stationer och du har ansvar för din tilldelade station under skiftet inklusive det runtomkring. Du ser till att sittningstiderna hålls och att gästerna har det de behöver i glas och på fat.


Som person är du

- Serviceinriktad
- bra på att snabbt skapa dig en helhetssyn som du behåller under skiftet
- strukturerad
- mål och resultatinriktad

Vi ser att du har:
- Minst 3 år erfarenhet av att arbeta som servitris/servitör
- Har en grundläggande kunskap inom dryck (öl och vin) och har ett intresse för att lära dig mer!


Anställningsvillkor

Var: Boulebar Haga, Annerovägen 4- Hagaparken, Stockholm
Anställningsform: Vid behov på timme
När: Start omgående

Vi är anslutna till kollektivavtal.


Om oss

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan.

Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Har du frågor gällande rekryteringen vänligen hör av dig till rekryteringsansvarig: [email protected]