ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA?

Boulebar söker en Vice Boulebar Manager till Liljeholmen!

 

Om rollen

I rollen som Vice Boulebar Manager på Boulebar är du en co-pilot till Boulebarchefen, ytterst ansvarig under skift och leder teamet med glädje och mod, i matsalen och på gruset. Alltid med fokus på overwhelming service och att skapa en grymt bra upplevelse för våra gäster. Vi erbjuder en arbetsplats med glädje och omtanke. Vi arbetar varje dag för att utvecklas och för oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team. Majoriteten av din arbetstid är förlagd i service i rollen som skiftesledare.

Du jobbar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet, personalnöjdhet och lönsamhet med verktyg som schemaläggning, utvecklingsplaner för personal och bred ekonomisk insikt.

 

Arbetsuppgifter

- Du leder och utvecklar ditt team
- Du har administrativa arbetsuppgifter i form av schemaläggning, beställningar osv.
- Du är Boulebar Managerns högra hand

Eftersom dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att vara Boulebar Managerns co-pilot kommer ni tillsammans fördela ansvarsområden sinsemellan, detta kan se olika ut beroende på era styrkor och er enhet.

 

Vi söker dig som

- HAR Tidigare erfarenhet av att arbeta i restaurang
- Har erfarenhet av att leda team och/eller daglig drift
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift
- Har en positiv inställning

Som person är du:

- tydlig i ditt ledarskap
- en problemlösare
- självgående
- strukturerad
- har god samarbetsförmåga

Det är meriterande om du är utbildad inom restaurang samt om du har erfarenhet att analysera mål och resultat. Det är alltid ett plus i kanten om du kan spela boule och/eller prata franska.

 

Anställningsvillkor

Var: Boulebar Liljeholmen, Stockholm
Anställningsform: Heltid
När: omgående

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, skobidrag och är anslutna till kollektivavtal.

 

Om företaget

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan HÄR

Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig!

 

ANSÖK NU!