GE BORT EN MINISEMESTER I PRESENT

Det går att ge bort en sydfransk upplevelse i present till din svärmor, kompis eller personal. Finfint till den som redan har allt. Presentkortet går att fylla på med vilket belopp som helst. Och om du är ett företag kan ju den där summan som en viss myndighet tillåter att dra av som gåva vara en idé.

KÖP PRESENTKORT HÄR

 

För 300 kr får du en grusig boulebana i 90 minuter för två personer.

En tusenlapp räcker långt på Boulebar. Brunch, middag eller boulespel - välj själv!

Fransk boulebrunch i fyra serveringar och boulespel i 90 min för två.

Kolla hur mycket du har kvar på ditt presentkort.

Vi finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö och Köpenhamn

Stockholm - Liljeholmen

En lummig inomhuspark med högt i tak inuti det gamla tryckeriet i Liljeholmen. Två våningar med massor av sydfransk mat, gemenskap, konst och såklart boule pétanque. 

Göteborg – Rosenlund

En fantastisk inomhuspark som borgar för fester och event där gästerna rycks med av den sköna atmosfären och våra grusiga aktiviteter.

Malmö – Drottningtorget

I det gamla ridhuset i Malmö huserar en härlig Boulebar. Ett event här är en given succé. Om ni dessutom planerar in lite teambildande aktiviteter som turnering eller en duell så kan vi garantera en lyckad tillställning.

Malmö - Folkets Park

Nu har vår nya Boulebar öppnat. Denna gång i Malmös folkkäraste park i Orangeriet, precis vid entrén. I parken har det spelats boule länge och det är en plats där människor umgås över generationsgränserna, precis det vi på Boulebar älskar.

Stockholm – Rådhuset

En magisk atmosfär i Boulebar Rådhuset som ligger nere i tunnelbanan. Här finns inget som bryter den franska boule illusionen. Helt perfekt plats för event & aktiviteter.

Stockholm - Haga

Du hittar oss i början av parken, ett stenkast från både Vasastan och Solna. I en okrystad fransk atmosfär har vi en stor uteservering och boulebanor både inomhus och under bar himmel.

Stockholm – Rålis

Stockholms sommarpark no. 1. Här har vi skapat en riktig boulepärla med uteserveringar och ett toppenkök. Ett måste för alla soliga dagar.

Stockholm - Tanto

Utomhusboule, grill och bar vid Hornstull Strand. Inramad av koloniträdgårdarna och glittrande vatten, är vi i la côte d'azur eller Södermalm? 

Örebro - Slottsgatan

Intill Örebro slott har vi byggt en oas likt Versailles lummiga trädgårdar.

Köpenhamn - Nørregade

Boulebar Nørregade ligger i hjärtat av Köpenhamn och är stans bästa inomhuspark!