Det blir inte säkrare än såhär. Välkommen till oss för middag, brunch eller boulespel med dina närmaste.

Vi jobbar hela tiden för våra gästers trygghet och säkerhet. Läs mer om hur vi gör det här.

STORA YTOR & AVSTÅND

Luftiga banor & parkmiljö gör att vi har hundratals, ibland tusentals kvadratmeter Boulebar att erbjuda. Det gör det enkelt att hålla avstånd.

GUIDE TILL DITT SÄLLSKAP

För grupper som kommer till oss är en egen bouleguide det som gör hela grejen. Den delar in i lag, ser till att ni har fransk sportdryck i glasen, styr upp en turnering och ger de bästa tipsen och trixen på gruset. Hen ser också till att ni håller avstånd och spelar säkert, även när det i vanliga fall skulle vankas segerkramar & high-fives. 

Boka din egen bouleguide

SKIPPA KINDPUSSEN

Det är inte läge för denna franska hälsningsfras nu. Men som alltid gäller det att bidra till trevlig stämning på boulebanan så varför inte smsa fina ord till motståndaren, skriva en peppande hejaramsa eller något annat kul!

SPRITA KLOTEN

Våra bouleklot är målade i olika färger. Välj din favoritfärg så mixas de inte med dina motspelares. Putsa dem med handsprit mellan omgångarna för riktigt säkert spel!​

SITT NER OCH DRICK

Då vi tyvärr inte får barhänga eller stå upp och dricka är det 100% bordsservering som gäller. Tråkigt, men ganska bekvämt ändå. 

TVÄTTA HÄNDERNA

Vid banorna finns både tvål och rinnande vatten. Så att vi alla kan följa Folkhälsomyndighetens råd och spela boule på ett säkert sätt.