Mat, bar och boule

Våra Boulebarer har alla olika karaktärer och personligheter. Men en sak har dom gemensamt: en förmåga att få folk att glömma vardagstristessen för stund och istället fly till en Sydeuropeisk stadspark med boulebanor, utesittningar och gemytliga barer. Boulebar är precis den drömmen om en magisk kväll under palmerna. Välkommen in i värmen.

Drömmen om en perfekt boulekväll

Ni kanske vid det här laget har förstått att vi är riktiga boulenördar. Det är faktiskt till och med så att boule är vårt religion, vår passion och hela vårt existensberättigande. Vi älskar allt som har med boule och gemenskap att göra. Därför är vi sjukt glada att kunna erbjuda folket Boulebarer över hela landet.

Vår mission är att fler ska bli lika förälskade i den grusiga sporten som vi är. Därför har vi under många år kämpat med att hitta just den där perfekta kombinationen av fransk mat, dryck och sport som får människor att sänka axlarna och glömma vardagstristessen för en stund. Och nu har vi lyckats. Så välkomna till Boulebar, friheten och gemenskapen.