Boka boulebana

En och en halv timme grusig boulebana i vår sydfranska stadspark. Reglerna hittar ni vid banorna och våra nördiga guider svarar gärna på frågor. 

 

PRISER

Boulespel 150 kr/person.
Boulespel med guide
295 kr/person. 
Halva priset för barn upp till 13 år. 

Vive la Réboulution!

Det handlar om boule, grus och klot. Men det handlar lika mycket om att ha kul tillsammans. Att dela en god stund med mat och några glas Pastis. Precis som i den där parken bland Marseilles ruffa bakgator.

Boulereglerna på 1 minut

Det tar 1 minut att lära. Och ett helt liv att utveckla. 

Tekniktips

Nörda ner dig bland våra tekniktips. Enkla men effektiva!

Kloten

Vi är inte "bara" en Boulebar utan en av Sveriges mest välsorterade boulebutiker också. Titta förbi och pröva ut dina favoriter.

Gruset

Som boulenördar älskar vi vårt grus. Välkommen in och lär känna olika gruspersonligheter och gruskaraktärer.

Snygga fusk

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom det här är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska fusk.

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus.

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världsklass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt!

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. Mät snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.