Vive la Réboulution!

Det handlar om boule, grus och klot. Men det handlar lika mycket om att ha kul tillsammans. Att dela en god stund med mat och några glas Pastis. Precis som i den där parken bland Marseilles ruffa bakgator.

Gruset

Som boulenördar älskar vi vårt grus. Välkommen in och lär känna olika gruspersonligheter och gruskaraktärer.

Kloten

Vi är inte "bara" en Boulebar utan en av Sveriges mest välsorterade boulebutiker också. Titta förbi och pröva ut dina favoriter.

Boulereglerna på 1 minut

Det tar 1 minut att lära. Och ett helt liv att utveckla. 

Boulemärken

Få respekt på gruset med glimrande boulemärken i stråhatten. 

Hur vill du spela boule?

Samla vänner, kollegor eller familj för en stund gemenskap på gruset.

En bouleupplevelse med en nördig guide som introducerar er till boulens grusiga värld.

En actionfylld skyttetävling som garanterat lockar fram tävlingsinstinkten hos deltagarna. 

Snygga fusk

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom det här är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska fusk.

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus.

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världsklass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt!

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. Mät snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.