Julbord på franskt vis

Kanelshôts, fransk middag och boulespel i en lummig park (kolla in menyn). Låt julbordet bli kul, med vänner och kollegor. På gruset och runt bordet. Vi tar hand om allt det andra. 

Välj bland våra populära paket:

Franskt julbord & boule: 845 kr/pers

En elegant fransk julmiddag med ostar och dessert i fyra serveringar. På gruset umgås vi och spelar boule med en nördig guide. Serveras 25 november - 31 december. 

Julmiddag med boule: 645 kr/pers

Vårt klassiska paket. Här äter vi fransk middag och årets julaktivitet är precis lika populärt alltid: Boulespel tillsammans med en nördig guide de petanque.

Boulespel: från 150 kr/pers

En och en halv timme grusig boulebana i vår sydfranska stadspark. Med eller utan nördig guide.

Jullunch med boule: från 645 kr/pers

En fransk jullunch som serveras vid bordet, mitt på dagen. Plus boulespel i vår franska park med vänner och kollegor.

JULBORD & BOULE

Snygga fusk på julbordet

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom det här är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska fusk som fungerar bra vid julbordet.

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus. Detta trick fungerar konstigt nog bäst i Göteborg.

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världsklass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt!. Ett klassiskt trick i Malmö.

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. I Stockholm och Örebro fungerar detta trick nästan varje gång. Mät bara snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.