Bienvenue till vår Franska Jul

Julfesternas tid är snart här med julbord och kalas. Och på Boulebar kommer vi fira som aldrig förr. Men vi gör det såklart på vårt sätt. Med mat, gemenskap och boulespel med nördig guide. Och allt annat som får folk att le, slappna av och bara ha kul tillsammans.

Detta är vår dröm om den franska julen och en ännu bättre julfest. Välkomna att dela den med oss.

Fransk julmiddag och boule: 845 kr/pers

Vårt lyxigaste paket med fransk julmiddag i fyra serveringar. På gruset umgås vi och spelar boule med en nördig guide. Detta är vår dröm om den perfekta franska julen. Serveras 1-31 december. Ring oss på 010-162 92 00.

middag med boule: 645 kr/pers

Vårt klassiska paket. Här äter vi fransk middag och årets julaktivitet är precis lika populärt alltid: Boulespel tillsammans med en nördig guide de petanque.

Boule och delikatesser: 345 kr/pers

Det lilla paketet med boulespel med en tvättäkta boulenörd samt en härlig blandning av charkuterier och ostar som serveras vid banan.

Le Jullunch

Fransk lunch med boule: 645 kr/pers

Fransk lunch med boule: 645 kr/pers

En jullunch på Boulebar är ett perfekt sätt att fira julfest på. Vi serverar en härlig fransk måltid och kombinerar det med riktigt bra boulespel som får alla att le.

Snygga fusk på julfesten

Att kunna tänja på gränserna är ofta skillnaden mellan jubel och bitterhet i boule. Om man gör det med stil och inte blir upptäckt då förstås. Eftersom det här är på oblodigt allvar bjussar vi på några klassiska fusk.

trick-shoe

Skotricket

Skaffa två olika storlekar på samma skomodell. När avståndet mellan två klot ska mätas i fot, använder du skillnaden i längd på dojorna till din egen fördel. Klassiskt bus. Detta trick fungerar konstigt nog bäst i Göteborg.

trick-shoe

Snällpsykningen

Beröm din motståndare överdrivet mycket. Ett dåligt kast är ändå snyggt, ett bra är världsklass. Gör high five och kramas. Men mena det, var inte ironisk. Du framstår som charmig och motspelaren tappar fokus, perfekt!. Ett klassiskt trick i Malmö.

trick-shoe

Det elastiska måttbandet

Själva tekniken förklarar sig själv. Det är i utförandet som svårigheten ligger. Du måste ta kommando och agera med självklarhet så ingen fattar misstanke. I Stockholm och Örebro fungerar detta trick nästan varje gång. Mät bara snabbt och låtsas att du är Frankrikes president.