Boulebar är ett företag som har som målsättning att få människor att slappna av, le och glömma vardagslunken för några timmar. Och affärsmodellen är enkel: grymt boulespel och riktigt bra mat i en skön och stämningsfull miljö.

Idag finns det totalt 12 Boulebarer i Stockholm, Göteborg, Örebro, Malmö, Köpenhamn, London och fler är på gång. Tillsammans omsatte de över 190 miljoner kronor under 2019. Och tack vare de 160 anställda boulenördarna ökar antalet besökare för varje år. Dessutom anordnas vanligen den grandiosa boulefestivalen ”La Majonnaise” i Rålambshovsparken under augusti.

 

Men äventyret har bara börjat. Rörelsen Boulebar står nu redo att storsatsa för att frälsa ännu fler människor med grusets magi. Målet är att inom några år ha etablerat flera nya Boulebarer både i Sverige och utomlands. Henrik Kruse, företagets grundare och ägare, menar att alla människor behöver stanna upp och spela lite boule ibland.

”Livet är ju fullt med transportsträckor och vardagsmåsten och på Boulebar får du lov att glömma det där för stund och istället fokusera på dina vänner. Och på gruset då förstås.”

Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis.


02-Ikon-Jobba-hos-ossad34.png
JOBBA HOS OSS

We had you at bonjour

03-Ikon-jobba-med-ossad34.png
JOBBA MED OSS

Vill du driva en egen Boulebar?

01-Ikon-hardfaktaad34.png
THE ART OF BOULEBAR

The people - The movement - The boulepassion