VI SÖKER HOVMÄSTARE

Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek. Kärlek till det vi gör. I alla led. Så klart ställer vi höga krav, Men det gillar du ju!

Nu söker vi en ambitiös, orädd och nyfiken hovmästare till vår franska stadspark i Malmö. Som hovmästare kommer du att leda teamet på restaurangen och ansvara för verksamheten på golvet. Du ser till att alla anställda vet vad som förväntas av dem och att varje individ får möjlighet och utrymme att växa.

Du har flera års erfarenhet av att driva restaurang och du är van att ta ansvar. Du tycker som vi, att service är hela grejen. Och om du ska trivas hos oss är det bra om du älskar människor. Till och med svärföräldrar. 

Vi vill ha dig som älskar tempoväxlingar och som är redo att spurta för att nå i mål, även när skavsåren nöter. Såklart trivs du i ledarrollen och du har förmågan att få människor med dig på banan.

Här är ett gäng egenskaper som vi tror är viktiga för att du ska trivas hos oss:

  • Serviceminded
  • Stresstålig
  • Sällskapssjuk och social
  • Trygg i dig själv

Vi hoppas också att du är en glädjespridare, en lagspelare, ett energiknippe och en matglad rebell - kort och gott, en riktigt bra kamrat och kollega!

Vi vill att du ska trivas.
Därför satsar vi på utveckling och utbildning.

Var: Malmö   
Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning   
Startdatum: Så snart som möjligt

Vi intervjuar löpande, så ansök direkt till: [email protected] 
Skriv i ämnesraden vilken tjänst din ansökan gäller.