Boulebar Slottsgatan söker dig som vill ta nästa steg!

Boulebar Slottsgatan söker en kock som genom utbildning och stöd på sikt kan ta det fulla ansvaret som köksmästare. Det är helt enkelt perfekt för dig som är erfaren inom kockyrket och vill ta dig an nya utmaningar. Du kommer att vara köksmästare men förväntas inte kunna allt från start!

Boulebar Slottsgatan består av ett litet, tight team som arbetar nära varandra. Vår grej på Boulebar är att vi serverar såväl större sällskap fransk bistromat såväl som mindre rätter direkt till Boulebanan.
 

Vad består rollen av?

Beroende på dina tidigare erfarenheter och kompetenser kommer arbetsuppgifterna samt ansvaret anpassas. På sikt som köksmästare är du ansvarig för kvaliteten på maten, inköp, inventering, leda ditt team samt schemaläggning.

Majoriteten av din arbetstid är förlagd i service. Du kommer ingå i ett nätverk med träffar 1 gång i veckan, tillsammans med alla köksmästare i Boulebar, för att få kunskap och inspiration kontinuerligt.
 

Som person tror vi att du:

..vill ta nästa steg i din karriär
..vill utvecklas och tar egna initiativ för din utveckling
..har bra kunskap i köket. Kan laga mat.
..Har grundkunskaper i HACCP
..Tycker att ledarskap är roligt och intressant

 

Anställningsvillkor

Var: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Anställningsform: Tillsvidareanställning som föregås av provanställning om 6 månader
När: Start efter överrenskommelse

 

Om Boulebar

Vi är självklart anslutna till kollektivavtal, har friskvård och skobidrag
Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Nu är vi cirka 150 anställda på tio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet, gemenskap och ett glas Pastis.

Frågor? Skicka ett mail till; [email protected]
Vi ser fram emot att höra mer från dig!