UTLANDSVIBBAR HEMMA PÅ ÅRETS SOMMARFEST

Vad vore sommarfesten utan sol, värme och boule? Ute eller inne spelar ingen roll, vi fixar semesterkänslan. Ni kommer som ni är och får en upplevelse att minnas minst till hösten! Ät franskklingande mat. Spela boule med ett proffs. Kom och ha kul med oss! Vi lovar skön stämning, spänning, applåder och skratt en masse!

I sommar kan du kasta klot både inomhus och utomhus i Stockholm, MalmöGöteborg, Örebro & Köpenhamn.

Boule Grand - när du vill ha det mesta av Boulebar

Sommarmeny Kyckling2 2018

Tänk dig hela ditt kompisgäng, avdelning eller hela företaget samlade för en kväll i gemenskap. Ni lär er att kasta klot av en av våra grymma guider och äter mat lagad med omtanke av våra kockar. Tänk dig en stunds flykt från vardagen där allt känns sådär magiskt att du nästan glömmer bort att du inte lämnat landet. Vi kallar det Boule Grand. Du kan kalla det a time to remember.

Boule Grand är vår bästa lösning för den större gruppen som vill ha hela Boulebarupplevelsen. I paketet ingår 90 minuters boule med guide samt en måltid där våra kockar väljer ut sina franska favoriter. Och så den härliga känslan såklart.

Från 840 kr/person.


 

BOULESPEL MED GUIDE 


Ett bouleäventyr som inleds med en kort genomgång av regler och kuriosa. Efter det följer en rolig turnering där våra nördiga guider peppar, tipsar och leder er genom boulens grusiga värld. 90 minuter boulespel ingår. Passar alla grupper från 5-300 personer.
 
Från 295 kr/person.