Alla bouleklot har sin personlighet.

Kommer ni ihåg när Harry Potter var tvungen att hitta en stav som passade just hans personlighet? Detsamma gäller för bouleklot. Välj därför noggrant ut vilka klot du vill spela med. Tur är väl då att Boulebar är inte bara är en boulerestaurang och bar. Utan dessutom en välsorterad boulebutik med alla möjliga bouleklot och tillbehör som kan tänkas behövas. Vi har ett litet sortiment på alla Boulebarer och ett stort sortiment i vår onlinebutik Boulebarstore Bienvenue!

Världens bästa bouleklot

Top Notch

OBUT ATX - 2 995 kr

OBUT ATX - 2 995 kr

Bouleklotens concorde är tillverkat i ett elastiskt stål som används inom flyg- och atomindustrin. I priset ingår personlig gravyr. Finns i två olika räfflingar.

De senaste

OBUT RCX - 2 750 kr

OBUT RCX - 2 750 kr

RCX är en vidareutveckling av storsäljaren Match+ och tidigare "Nexius"-klotet. Har ett enastående grepp trots sin rostskyddade yta. Minimal studs. Finns endast utan räffling.

Kanoner

LBN CX COU - 2 390 kr

LBN CX COU - 2 390 kr

Ett mellanmjukt bouleklot som har lagom glatt yta. Ett kanonklot för mittspelaren. Finns i två räfflingar.

Allround-klot

Skottklot

OBUT Match+ 1 595 kr

OBUT Match+ 1 595 kr

Ett mellanhårt bouleklot med ett mjukts klot egenskaper. Omtyckt av många skyttar, de flesta upplever att klotet har en hög carreaufaktor. Finns endast utan räffling.

Lyx

LBN Okaro Soleil -1865 kr

LBN Okaro Soleil -1865 kr

La Boule Noirs lyxklot är det perfekta allroundklotet. Ett mjukt rostskyddsbehandlat bouleklot som passar bra att både skjuta och lägga med. Finns i två olika räfflingar.