UTLANDSVIBBAR HEMMA PÅ ÅRETS SOMMARFEST

Vad vore sommarfesten utan sol, värme och boule? Ute eller inne spelar ingen roll, vi fixar semesterkänslan. Ni kommer som ni är och får en upplevelse att minnas minst till hösten! Kom som du är. Spela boule med ett proffs. Ät franskklingande mat. Kom och ha kul med oss! Vi lovar skön stämning, spänning, applåder och skratt en masse!

Sommarfest, avslutning eller kick-out. Kalla det vad du vill - men boule är ett måste!

KONTAKTA OSS FÖR FRÅGOR ELLER BOKNING

010-162 92 00Boule Grand

Mat, boule & guide: 765 kr/person

Mat, boule & guide: 765 kr/person

Som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap tillsammans med en nördig bouleguide. Och till det en franskinspirerad middag med extra allt. En perfekt kombination för er sommarfest

 

Skapa din egen fest

Vi skräddarsyr sommarfesten så att den passar perfekt för just er.

Vi skräddarsyr sommarfesten så att den passar perfekt för just er.

Och det spelar ingen roll om ni är 12 eller 300, vill hyra en bana eller ta över en hel boulebar. Vi är lika flexibla som en akrobat på Cirque de Soleil. Vi vill gärna att ni utmanar oss med tokiga och härliga idéer. Kontakta oss på: 010-162 92 00 eller mejla [email protected] så ordnar vi en fantastisk sommaravslutning.

Boulebar är en boulerestaurang där gruset är hjälte. Här spelar ni boule petanque och äter middag i en parkmiljö à la Marseille. Menyn är såklart franskinspirerad och passar lika bra för en middag tête-à-tête som för en stor boulefest för ett par hundra glada frankofiler.

Oavsett om ni väljer att kalla ert bouleäventyr för; sommarfest, personalaktivitet, fest, kick-off eller teambuilding så är Boulebar spot-on. Så vi gör så här: kalla det precis vad ni vill. Det enda vi vill är att ni trivs, umgås och har kul tillsammans.