En sommarfest på Boulebar är som en minisemester till en sydfransk stadspark. Här umgås ni kring franskinspirerad sommarmat och kring ett parti boule på gruset. Ett perfekt tillfälle att samla kollegorna eller vännerna inför sommarledigheten.
I år är vi glada att kunna erbjuda både sommarluncher och eftermiddagspaket. Så passa på att boka en härlig lång sommarlunch eller en tidig kväll - perfekt för er som har kvällarna fullbokade med skolavslutningar och annat.

Mat & boule & guide: 595 kr/person

Som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap tillsammans med en nördig bouleguide. Och till det en komplett middag med extra allt. 

 

Bubblig dryck

Välkomstdrink: 95 kr/person

Välkomstdrink: 95 kr/person

En Cremant de Bourgogne som välkomstdrink är ett trevligt initiativ som sätter stämningen för resten av kvällen. Sen sägs det också att bubblet kan ha en viss lugnande effekt på boulenerverna. Men det vet vi inget om.

La Petite Finale

Dessertpaket: 115 kr/person

Dessertpaket: 115 kr/person

En perfekt avslutning på kvällen som även kan fungera som plåster på såren för förlorarna. Här serveras ni: Crème brûlée, Truffe au Chocolat och Madeleines.

Bouleturnering: 100 kr/person

Addera en extra nervig bouleturnering som leds av extra många nördiga guider. Pågår i 90 minuter och passar lite större grupper. 

Boulebar är en boulerestaurang där gruset är hjälte. Här spelar ni boule petanque och äter middag i en parkmiljö à la Marseille. Menyn är såklart franskinspirerad och passar lika bra för en middag tête-à-tête som för en stor boulefest för ett par hundra glada frankofiler.
Oavsett om ni väljer att kalla ert bouleäventyr för; en date, personalaktivitet, kompishäng, svensexa, after-work, fest, kick-off, möhippa eller teambuilding så är Boulebar spot-on. Så vi gör så här: kalla det precis vad ni vill. Det enda vi vill är att ni trivs, umgås och har kul tillsammans.