Som en minisemester till en sydfransk stadspark.

Sol, värme och boule ute eller inne i våra franska parker. Bättre än så här kan det inte blir. Riktig fransk sommarkänsla på hemmaplan.

Planera in en afton med kollegor och vänner i en sydfransk stadspark. Spela boule med ett proffs. Ät fransk bistromat. Glöm livets måsten för en stund och bara umgås och ha roligt. Spänning, hejarop, applåder och massor av skratt utlovas. 

Kom när det passar er. Läs mer lite längre ner på sidan!

Ladda ner info som PDF
Boule Grand maj-sep 2018 - svenska
Boule Grand maj-sep 2018 - english

BOKA ER SOMMARFEST HÄR

Mat, boule & guide: 645 kr/person

Som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap tillsammans med en nördig bouleguide. Och till det en franskinspirerad middag med extra allt. 

 

Bubblig dryck

Välkomstdrink: 105 kr/person

Välkomstdrink: 105 kr/person

En Cremant de Bourgogne som välkomstdrink är ett trevligt initiativ som sätter stämningen för resten av kvällen. Sen sägs det också att bubblet kan ha en viss lugnande effekt på boulenerverna. Men det vet vi inget om.

La Grand Finale

Dessertpaket: 145 kr/person

Dessertpaket: 145 kr/person

En perfekt avslutning på kvällen som även kan fungera som plåster på såren för förlorarna. 

Bouleturnering: 100 kr/person

Addera en extra nervig bouleturnering som leds av extra många nördiga guider. Pågår i 90 minuter och passar lite större grupper. 

Boulebar är en boulerestaurang där gruset är hjälte. Här spelar ni boule petanque och äter middag i en parkmiljö à la Marseille. Menyn är såklart franskinspirerad och passar lika bra för en middag tête-à-tête som för en stor boulefest för ett par hundra glada frankofiler.
Oavsett om ni väljer att kalla ert bouleäventyr för; en date, personalaktivitet, kompishäng, svensexa, after-work, fest, kick-off, möhippa eller teambuilding så är Boulebar spot-on. Så vi gör så här: kalla det precis vad ni vill. Det enda vi vill är att ni trivs, umgås och har kul tillsammans.