Som en minisemester till en sydfransk stadspark.

Sommarfest och sommaravslutning innebär sol, värme och boule ute eller inne i våra franska parker. Bättre än så här kan det inte bli. Riktig fransk sommarkänsla på hemmaplan.

BOKA ER SOMMARFEST ELLER SOMMARAVSLUTNING HÄR

Planera in en afton med kollegor och vänner i en sydfransk stadspark. Spela boule med ett proffs. Ät fransk bistromat. Glöm livets måsten för en stund och bara umgås och ha roligt. Spänning, hejarop, applåder och massor av skratt utlovas. 

Kom när det passar er. kolla in vad vi kan erbjuda lite längre ner på sidan!Mat, boule & guide: 645 kr/person

Som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap tillsammans med en nördig bouleguide. Och till det en franskinspirerad middag med extra allt. En perfekt kombination för er sommarfest

 

Skapa din egen fest

Vi skräddarsyr sommarfesten så att den passar perfekt för just er.

Vi skräddarsyr sommarfesten så att den passar perfekt för just er.

Och det spelar ingen roll om ni är 12 eller 300, vill hyra en bana eller ta över en hel boulebar. Vi är lika flexibla som en akrobat på Cirque de Soleil. Vi vill gärna att ni utmanar oss med tokiga och härliga idéer. Kontakta oss på: 010-162 92 00 eller mejla [email protected] så ordnar vi en fantastisk sommaravslutning.

Boulebar är en boulerestaurang där gruset är hjälte. Här spelar ni boule petanque och äter middag i en parkmiljö à la Marseille. Menyn är såklart franskinspirerad och passar lika bra för en middag tête-à-tête som för en stor boulefest för ett par hundra glada frankofiler.
Oavsett om ni väljer att kalla ert bouleäventyr för; sommarfest, personalaktivitet, fest, kick-off eller teambuilding så är Boulebar spot-on. Så vi gör så här: kalla det precis vad ni vill. Det enda vi vill är att ni trivs, umgås och har kul tillsammans.