Som en minisemester till en sydfransk stadspark.

Sommarledigheten stundar och den svenska sommaren känns kittlande nära. Ta tillfället att samla kollegor eller vänner i en sydfransk stadspark med fransk bistromat och ett parti boule på gruset tillsammans med egen guide. Spänning, hejarop, applåder och massor av skratt utlovas. 

Kom när det passar er. Boka en härlig lång sommarlunch eller en tidig middag - perfekt när kvällarna är fullbokade med skolavslutningar och annat. Läs mer lite längre ner på sidan!

BOKA ER SOMMARFEST HÄR

Mat, boule & guide: 645 kr/person

Som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap tillsammans med en nördig bouleguide. Och till det en franskinspirerad middag med extra allt. 

 

Bubblig dryck

Välkomstdrink: 95 kr/person

Välkomstdrink: 95 kr/person

En Cremant de Bourgogne som välkomstdrink är ett trevligt initiativ som sätter stämningen för resten av kvällen. Sen sägs det också att bubblet kan ha en viss lugnande effekt på boulenerverna. Men det vet vi inget om.

La Grand Finale

Dessertpaket: 145 kr/person

Dessertpaket: 145 kr/person

En perfekt avslutning på kvällen som även kan fungera som plåster på såren för förlorarna. 

Bouleturnering: 100 kr/person

Addera en extra nervig bouleturnering som leds av extra många nördiga guider. Pågår i 90 minuter och passar lite större grupper. 

Boulebar är en boulerestaurang där gruset är hjälte. Här spelar ni boule petanque och äter middag i en parkmiljö à la Marseille. Menyn är såklart franskinspirerad och passar lika bra för en middag tête-à-tête som för en stor boulefest för ett par hundra glada frankofiler.
Oavsett om ni väljer att kalla ert bouleäventyr för; en date, personalaktivitet, kompishäng, svensexa, after-work, fest, kick-off, möhippa eller teambuilding så är Boulebar spot-on. Så vi gör så här: kalla det precis vad ni vill. Det enda vi vill är att ni trivs, umgås och har kul tillsammans.