BOULEBAR FLYTTAR IN I HAGAPARKEN

Välkommen till vår nya Boulebar mitt i Hagaparken. Du hittar oss i den gamla bussterminalen från 60-talet precis i början av parken, ett stenkast från både Vasastan och Solna. Här kommer vi erbjuda en okrystad fransk atmosfär och ett så litet eller stort äventyr som just du vill ge dig ut på. Så samla vännerna, familjen eller kollegorna för en boulematch och middag. Det viktigaste är att ni umgås och har kul. Tillsammans. Välkomna.KONTAKTA OSS
för frågor & bokning
Eller ring på 010-162 92 00

Vi ses från och med mitten av maj! 
Besök gärna någon av våra andra Boulebarer till dess.

ATT GÖRA HOS OSS

14 grusiga boulebana kommer byggas upp i vår sydfranska stadspark. Under 90 minuter spelar du boule med eller utan en bouleguide. Boule är för alla, enkelt att komma igång med och riktigt rafflande!

Boulebar är helt perfekt för konferens, event eller kick off. Här umgås ni kring världens mest sociala och jämställda sport: Boule Pétanque.

Varje lördag och söndag kl 10.30-15 äter vi brunch och spelar boule med familj & vänner. Från 310 kr/pers.

Sydfranska smaker är de vi inspireras allra mest av. Vi har menyer som passar både små och stora sällskap och varje vardag en härlig bistrolunch. 

BOULE, BAR & RESTAURANG

Historien om Boulebar

Hos oss kommer du kunna uppleva grymt boulespel och riktigt bra mat i en skön och stämningsfull miljö. Att vi valde Hagaparken är ingen slump. Boulebar startade som en tågluff genom Europa. 1990 gav sig tre vänner ut på livets äventyr. Men tågluffen började inte så bra. En hal fransman lurade av oss  reskassan - katastrof! Fast beslutna att inte ge upp började en tuff färd kantad av övernattningar på ödsliga tågstationer och springnotor från sunkiga barer. Med hjälp av snälla människor tog vi oss ända till den ödesdigra Parque Juan Miro i Barcelona. Och där stod han, mannen med de gröna byxorna. Han kastade boulekloten med en sån höjd, elegance och precision. Vi var fast! 

Med Grönbrallan i minnet köpte vi egna klot och började spela i Kungsträdgården. Vi hade kul, blev fler och startade en egen bouleförening, BK Grönbrallan. Vi fixade en egen lokal och snart hade bouleklubben blivit nästan som en svartklubb. 2004 öppnade vi vår första Boulebar. Och 2021 är det dags för vår nionde Boulebar. Inte mycket har förändrats sedan tågluffen när vi träffade Grönbrallan. Vi älskar fortfarande boule och att hänga med vänner. Tillsammans njuter vi av god mat, gott vin och pastis förstås. Självklart skiter vi i konventionerna. Vitt vin till kött? Inga problem, bara du trivs.

Hitta hit

Annerovägen 4, 169 70 Solna

Öppnar 13 maj kl 11.00 

För frågor

Mån - fre kl. 12-16
010-162 92 00

Mejla oss