MATEN
Vår kock har satt ihop ett franskinspirerat middagspaket bestående av en förrätt och en huvudrätt. Menyn varierar efter säsongens råvaror och är perfekt att dela på om ni är ett gäng. Välj mellan kött eller vegetariskt.
LADDA NER MENYN HÄR
LADDA NER MENYN HÄR
VEG
SOUPE TOPINAMBOUR
Krämig jordärtskockssoppa med Crémant och krasseolja.
LÉGUMES ROYALE
Smörstekt kungsmussling med böncrème, friterade kikärtor, aioli och rotfruktsgratäng med tryffel.
KÖTT
SOUPE TOPINAMBOUR
Krämig jordärtskockssoppa med Crémant och krasseolja.
CANARD BEURRE BRUNI
Stekt ankbröst med smörad brysselkål och rotfruktsgratäng med tryffel.
BOULEN
Vi börjar med en kort genomgång av regler och kuriosa. Efter det följer ett roligt bouleäventyr där våra nördiga guider peppar, tipsar och leder er genom boulens grusiga värld. De som vinner får så klart medaljer och applåder. Varar i 90 minuter.
