Som kökschef på Boulebar Drottningtorget kommer du vara en av våra nyckelpersoner. Du arbetar med att leda och planera arbetet i köket, ditt arbete sker nära vår Restaurangchef och självklart ditt team med Sous chefs och kockar. Våra gäster ska få en upplevelse av att dom befinner sig i Frankrike, där man kan äta ett riktigt gott “Le snack” vid boulebanan eller en bistroklassiker vid våra matplatser.

 

Känner du att detta är något som passar dig och du vill vara med på denna resa så skicka in din ansökan idag!

 

Arbetsuppgifter:

- Du leder och utvecklar ditt team och har yttersta ansvaret att maten håller god kvalitet.

- Du har administrativa arbetsuppgifter i form av schemaläggning, beställningar och inventering.

- Du jobbar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet, personalnöjdhet och lönsamhet med verktyg som schemaläggning, utvecklingsplaner för personal samt bred ekonomisk insikt.

Majoriteten av din arbetstid är förlagd i service.

 

Vi söker dig som:

- Flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning.

- För att vara lämplig i rollen som kökschef har du ett intresse att förstå och utveckla din kunskap inom köksekonomi.

- Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din personal.

- För att nå dina mål i rollen som kökschef så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera ditt team så att ni tillsammans når era dagliga mål.

Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt.

 

Anställningsvillkor
Var: Boulebar Drottningtorget, Malmö
Anställningsform: Heltid
När: Omgående
 
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, skobidrag och är anslutna till kollektivavtal.
 
OM OSS
Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Nu är vi cirka 150 anställda på tio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.

Känner du igen dig i beskrivningen, ansök redan idag. Urvalet sker löpande. Har du frågor? Kontakta mig på; [email protected]. Vi ser fram emot att höra mer från dig!
 

ANSÖK HÄR!