Vi söker bouleguide (extra/vid behov)

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis.

Vi är ett gäng boulenördar som söker dig som älskar att prata med människor och vill skapa show för våra gäster då och då (deltid/vid behov). Som bouleguide är du gästernas följeslagare på gruset. Du håller i olika tävlingar, tar hand om banorna, plockar glas och ser till att alla har jäkligt roligt helt enkelt.

Här har vi listat några egenskaper och erfarenheter vi tror är viktiga för att vi ska trivas ihop:

  • Social och sällskapssjuk
  • Gillar att skapa show
  • Serviceminded
  • Flexibel

Du som vill jobba hos oss är en lagspelare som gillar att prata med människor och som förstår att gästernas upplevelse är hela grejen. Du kan vara boulenörd eller helt grön i gamet, det spelar ingen roll. Vi ser till att du lär dig allt om boulens grusiga värld.

Var: Göteborg   
Omfattning: Extra vid behov  
Startdatum: 1 november

Vi intervjuar löpande, så skicka din ansökan direkt till: jobbgoteborg@boulebar.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst din ansökan gäller.