VI SÖKER KOCKAR SOM ÄLSKAR ATT LAGA MAT

Vi söker nu erfarna kockar till vårt köksteam. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar att laga mat på en trevlig och inspirerande arbetsplats. 

Vi söker ett nytt köksteam till vårt moderna, Franska kök. Boulebar strävar alltid efter gedigen Fransk mat med fantastiska råvaror som tillagats med den respekt och kärlek som dom förtjänar.

Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:

• Älskar ditt hantverk och är nyfiken på att lära dig nytt
• Har erfarenhet av att arbeta i ett professionellt kök och är van vid ett högt tempo
• Ansvarsfull och ordningsam
• Höga krav på hygien och med vana och förståelse för tex egenkontroller etc
• Söker en långsiktig, stabil tillvaro hos en expansiv arbetsgivare med väldigt hög ambitionsnivå, värderingar och stolthet.
• Värderar utvecklingsmöjligheter och glädje på arbetsplatsen högt, då är Boulebar rätt för dig och du rätt för Boulebar.

Vi erbjuder en arbetsplats med glädje och omtanke. Vi arbetar varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse. För oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team.

Anställningsvillkor:
Var: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Omfattning: Heltid/deltid
Startdatum: Omgående
Vi är anslutna till kollektivavtal.

Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?
Urval sker löpande, skicka din ansökan till: [email protected] så snart du kan. Hör av dig om du har några frågor!

Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat! Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss.

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator som föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara! Välkommen till Boulebar!