BOULEBAR SÖKER: EN KÖKSMÄSTARE
Nu söker vi dig som vill leda vårt köksteam på Boulebar Rådhuset och leverera sydfransk bistromat på riktigt. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor.

Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:
En ödmjuk ledare som får andra människor att växa
Har minst 5 års erfarenhet av kockyrket och gärna en liknande position  
Ansvarsfull och ordningsam
Resultatinriktad och sinne för siffror 

Vi erbjuder en arbetsplats med glädje och omtanke. Vi arbetar varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse. För oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team.

Anställningsvillkor
Var: Boulebar Rådhuset
Anställningsform: Heltid
När: Start enligt överenskommelse
Vi är anslutna till kollektivavtal.

Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?

Urval sker löpande, skicka din ansökan till [email protected], tfn 076 219 01 96 så snart du kan. Hör av dig om du har några frågor!

Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat! Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss.

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator som föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara.