Vill du ha ett sommarlovsjobb?

Om rollen

Som runner är du är en viktig del av att uppnå Boulebars mål; att ge alla gäster overwhelming service. Arbetsuppgifterna varier beroende på vart i restaurangen du jobbar och från arbetspass till arbetspass. Det är helt enkelt alltid något som händer så du ska gilla att vara i farten! Vi letar efter dig som är ordningsam och effektiv. Det spelar ingen roll om du har erfarenhet av rollen sedan innan eller ej, det viktigaste är att du vill lära dig nya saker.Känner du att detta stämmer in på dig, tveka inte att söka till oss för ett roligt sommarjobb i solen.

 

Arbetsuppgifter

På våra Boulebarer är Runner-rollen väldigt varierad men har alltid samma utgångspunkt; Underlätta arbetsflöden och preppa. Vi har egentligen tre olika funktioner som runner:

Runner: Denna roll innebär att du huserar i matsalen. Du bär ut mat från luckan och backar upp Servisen. Du ser till att det är rent och snyggt och att det dukas av och om på borden.

Barback: Här är du bartenderns stöttepelare. Ser till att glas kommer ut från disken, att kylar är påfyllda, byter ölfat och bär in leveranser. Du bäddar för att bartendern skall kunna leverera overwhelming service utan hinder på vägen.

Pétanque runner: Här är du ute på boulebanorna. Ditt jobb här är att leverera snacks och dryck till gästerna. Och säkerställer att all disk plockas så att bouleområdet är tipptopp. Vi din sida har du våra bouleguider som visar gästerna hur det går till att spela boule.

 

Som person är du

- Energisk
- Självgående
- Har god samarbetsförmåga
 

Anställningsvillkor

Var: på våra Boulebar i Göteborg
Anställningsform: Vid behov på timme
När: Maj till september

Vi är anslutna till kollektivavtal.

 
Om oss

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.

Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! 
 

ANSÖK HÄR