Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis.

Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek. Kärlek till det vi gör. I alla led. Så klart ställer vi höga krav, Men det gillar du ju!

I Stockholm söker vi nu flera tjänster till våra sommaröppna Boulebarer i Tantolunden och Rålambshovsparken.  

 

VI SÖKER SKIFTESLEDARE

Nu söker vi en ambitiös, orädd och nyfiken skiftesledare. Som skiftesledare kommer du att leda teamet på restaurangen och ansvara för verksamheten på golvet. Du ser till att alla anställda vet vad som förväntas av dem och att varje individ får möjlighet och utrymme att växa.

Du har flera års erfarenhet av att driva restaurang och du är van att ta ansvar. Du tycker som vi, att service är hela grejen. Och om du ska trivas hos oss är det bra om du älskar människor. Till och med svärföräldrar.

Vi vill ha dig som älskar tempoväxlingar och som är redo att spurta för att nå i mål, även när skavsåren nöter. Såklart trivs du i ledarrollen och du har förmågan att få människor med dig på banan.

Här är ett gäng egenskaper som vi tror är viktiga för att du ska trivas hos oss:

  • Serviceminded
  • Stresstålig
  • Sällskapssjuk och social
  • Trygg i dig själv

Vi hoppas också att du är en glädjespridare, en lagspelare, ett energiknippe och en serviceglad rebell - kort och gott, en riktigt bra kamrat och kollega!

Anställningsvillkor

Var: Stockholm
Anställningsform: Säsongsjobb - heltid, deltid, timanställning
När: maj-sep

Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?
Skicka din ansökan till [email protected].
Skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker.