Är du service-minded & hjärtlig?

Visst, äventyret Boulebar handlar till stor del om boule och mat. Men kanske mest om människor och mänskliga möten faktiskt. För vi ser det som en vår uppgift att bjuda med alla gäster på en minisemester till en härligt fransk stadspark med uteserveringar, grus och ett bubblande sorl.

Och det spelar ingen roll hur svart betalkort man än har. I vår franska stadspark har alla rätt till samma personliga uppmärksamhet och service. Det är liksom hela idén.

Därför söker vi servicepersonal som har hjärtat på rätt ställe och en aldrig sinande iver att ta med gästerna till den där magiska kvällen längs vindlande bakgator och grusade småtorg.

Med andra ord vill vi att du ska vara självgående, ansvarstagande och ha en härlig personlighet. Och vi kan ju inte sticka under stolen med att det är ett plus i kanten om du kan svänga dig med lite franska fraser. Välkommen att söka jobb hos oss på Boulebar. Hoppas vi ses på gruset.

Lediga jobb vid borden

Vi söker alltid bra servicepersonal som är intresserade av ett roligt jobb. Skicka gärna in en spontanansökan, se mailadress för respektive ort nedan.Stockholm

Skicka ansökan till: [email protected]

Göteborg

Skicka ansökan till: [email protected]

Malmö

Skicka ansökan till: [email protected]

Örebro

Skicka ansökan till: [email protected]