Boulebar söker bokare till sommarsäsongen 2024!

ANSÖK HÄR


Vi tror att du precis som vi, på riktigt älskar människor och att ge grymt bra service. Du bokar in de gäster som kontaktar oss för att få uppleva boule med perfekt grus, musik och fransk mat. I rollen som bokare länkar du samman gästen och teamet på våra Boulebarer. 

Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som är viktiga för att vi skall trivas ihop:
- Du är utåtriktad och social
- Är teknisk och gillar att lära dig nya system
- Har jobbat inom restaurang tidigare
- Gillar att prata i telefon och att kommunicera i text, på svenska och engelska.

Det är meriterande om du:
- Har jobbat med försäljning
- Kan danska
-Pratar flytande engelska
 
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Tillsammans jobbar vi varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse.
 
Anställningsvillkor
Var: på Boulebars Huvudkontor i Liljeholmen, Stockholm
Anställningsform: 75%, dagtid och lördagar på rullande schema. Tjänsten är tidsbegränsad mellan april-augusti. 

 
 
Vi är anslutna till kollektivavtal. Frågor om tjänsten? Hör av dig till [email protected]

 
Om oss
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på tretton Boulebarer i Sverige, Danmark och Storbritannien. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.
 
Känner du igen dig i beskrivningen, skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig!
 

ANSÖK HÄR


 

 

96