Är du en vinnarskalle som älskar människor?

Du är experten, du är lekledaren, du är Guiden! Det är dig man frågar när man är på banorna, det är du som styr gästerna, du är den som ser till att dina gäster får en fantastisk kväll från det att de kommer in på banorna tills det att de går hem eller in till matsalen. Du lär dem inte bara spela boule utan du tar ett helhetsgrepp om servicen, dvs genomför event, kommer med tips och trix, tar beställningar, serverar, gör uppstarter osv.

Är du en person som är bekväm med att stå framför människor och har ett intresse för boule, eller ett intresse att lära dig om boule, så ser vi fram emot att höra från dig!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att stå inför grupp och prata. Du genomför vad vi kallar event och uppstarter för våra gäster. Ditt huvudfokus är att lära våra gäster om boule samtidigt som du tar med dem på en resa till Frankrike. Grupperna varierar i storlek och typ vilket våra bouleguider måste vara bekväma med. Du säljer även event, mat, dryck och bouleklot på banorna genom att interagera med gästerna, fånga upp deras behov och ta beställningar och servera på banområdet. Du ansvarar även för att guida gästerna vidare när de avslutat sin tid på banorna.
 
Som person är du
- Flexibel
- Serviceinriktad
- Relationsskapande
- En klippa på att prata med och framför människor
 
Krav på erfarenhet
- Viss serviceerfarenhet
- Stor vana att stå framför människor

Anställningsvillkor
Var: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Anställningsform: Enl. överenskommelse
När: Rekrytering sker löpande

Vi är anslutna till kollektivavtal.

Om oss
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan.

Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Har du frågor gällande rekryteringen vänligen hör av dig till rekryteringsansvarig: [email protected]

ANSÖK HÄR